Sport

Laurențiu Reghecampf, noi probleme de efectiv la U Craiova. Un titular a suferit o entorsă. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf are parte parte de noi probleme de efectiv la U Craiova. Un titular a suferit o entorsă, iar staff-ul medical se luptă pentru recuperarea acestuia.
15.08.2021 | 12:40
Laurentiu Reghecampf noi probleme de efectiv la U Craiova Un titular a suferit o entorsa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu are parte de prea multă liniște la U Craiova. Rezultatele nu-l ajută foarte mult pe tehnicianul Științei. Craiovenii au suferit un nou eșec și au ajuns la a treia înfrângere în doar cinci etape. De altfel, nici cealaltă echipă din oraș nu se descurcă prea bine. FC U Craiova 1948 a făcut doar un egal „alb” cu Chindia lui Emil Săndoi.

Universitatea Craiova se confruntă și cu mai multe probleme de ordin medical. Paul Papp, Antoine Conte, Andrei Ivan, Elvir Koljic și, mai nou, Alexandru Cîmpanu sunt jucătorii care trec prin accidentări.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, noi probleme de efectiv la U Craiova. Alexandru Cîmpanu a suferit o entorsă și a fost indisponibil pentru meciul cu UTA. Când ar putea să revină fotbalistul Universității Craiova

Sosirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova nu a adus rezultatele pe care suporterii echipei le așteptau. După victoria entuziasmantă cu FC Voluntari, „juveții” lui Reghe au capitulat din nou. De data aceasta, Știința a pierdut la Arad, cu UTA. În fața unui public extraordinar, oltenii n-au putut să țină ritmul bun din prima parte a meciului, iar Liviu Antal a fost cel care a marcat unicul gol al întâlnirii.

Partida de la Arad ar putea fi ultima pentru Mirko Pigliacelli în tricoul Universității Craiova. Portarul are o ofertă concretă de la Pescara, iar patronul Mihai Rotaru este tentat să-l lase să plece pe italian. Pigliacelli a fost făcut vinovat de suporteri pentru golul încasat de la Antal.

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele de ordin medical deja cunoscute, Universitatea a fost lipsită de aportul lui Alexandru Cîmpanu, poate cel mai bun fotbalist din meciul cu Voluntari. Jucătorul venit de la Voluntari a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în jocul de runda trecută, iar acum nu a fost nici măcar pe banca de rezerve.

FANATIK a aflat că Alexandru Cîmpanu, în vârstă de 20 de ani, a suferit o entorsă în timpul antrenamentelor premergătoare partidei cu UTA Arad, iar staff-ul medical i-a interzis acestuia să joace. Medicii speră să-l recupereze pe Cîmpanu până la meciul cu Gaz Metan Mediaș, de sâmbătă, ora 18:30.

ADVERTISEMENT

Entorsă are și Elvir Koljic, dar bosniacul ar putea să apară în meciul cu Gaz Metan. „Dragonul” este așteptat să revină la forma care l-a consacrat

La antrenamentele de săptămâna viitoare este așteptat să revină și Elvir Koljic. În jocul cu UTA, Jovan Markovic a jucat în locul său în atac. Tânărul de 20 de ani nu s-a mișcat rău, a avut mai multe ocazii, dar nu a reușit să marcheze. De altfel, lipsa golului apare și în dreptul lui Koljic, cel care este departe de forma de altă dată.

Staff-ul îi acordă în continuare încredere lui Elvir Koljic, fotbalist care a avut ofertă și de 10 milioane de euro în trecut. Totuși, fanii îi cer lui Mihai Rotaru să facă și un transfer în plan ofensiv.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut consistență în atac, nu am avut agresivitatea necesară. Vrem să ajungem în partea de de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Nu vreau să stau să vorbesc acum după meci de problemele noastre medicale, de plecări. Știm ce probleme avem, le vom rezolva încet-încet. 

Jucătorii care sunt la echipă trebuie să intre pe teren, să joace, să respecte culorile clubului, au valoare. La altă reacție mă aștept, trebuie să joace fotbal, să aibă mai mult curaj când au anumite situații de a marca.  Nu am văzut golul, o să mă uit și am să discut cu jucătorii,” a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului cu UTA Arad.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan Mediaș: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT