Sport

„Le-aș spune asta celor care fac transferuri la Rapid” Dragomir l-a pus la zid pe Djokovic

Dumitru Dragomir nu este dat pe spate de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid şi spune că el nu l-ar fi transferat pe mijlocaşul croat.
25.01.2024 | 10:39
Leas spune asta celor care fac transferuri la Rapid Dragomir la pus la zid pe Djokovic
„Le-aș spune asta celor care fac transferuri la Rapid” Dragomir l-a pus la zid pe Djokovic. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic a fost pus pe liber de Gigi Becali în această iarnă de la FCSB, după ce a încasat despăgubiri de 70.000 de euro de la patronul roş-albaştrilor, cel care a fost nemulţumit de evoluţiile croatului.

„Le-aș spune asta celor care fac transferuri la Rapid” Dragomir l-a pus la zid pe Djokovic

Rapid a intrat pe fir şi l-a semnat imediat pe mijlocaşul croat, care a şi debutat la giuleşteni în meciul cu FC U Craiova, scor 4-3. Djokovic a avut o evoluţie ştearsă la debut, însă Bergodi a spus că va avea răbdare cu fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu este dat pe spate de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid, pe care îl consideră un fotbalist lent, şi susţine că nu l-ar fi luat niciodată în locul giuleştenilor:

“Nu ştiu cine face transferurile la Rapid, dar spuneţi-i să mai ia şi jucători de viteză. Dacă ai numai jucători de viteaza întâi şi a doua, nu prea ai rezultate.

ADVERTISEMENT

Ai văzut ce a făcut Craiova din ei, nu că a fost vreo invenţie tactică. Au avut mare noroc pe prostia celor de la Craiova. Nu mă dă pe spate şi nu l-aş fi luat dacă eram la Rapid”, a spus Mitică Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ

Djokovic: “Încerc să îi ajut pe băieți aici, sunt și alți jucători cu experiență”

Damjan Djokovic a anunţat că vrea să ajute Rapidul prin experienţa vastă pe care o are pe terenul de fotbal. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani spune că vrea să se bucure de fotbal în continuare:

ADVERTISEMENT

Cel mai mult am stat în România am câștigat mult aici, trofee, experiență în Europa și sper ca tricoul alb-vișiniu să îmi poarte noroc. Să dau un exemplu concret, exact ce a făcut Iordănescu cu echipa națională, a adus seriozitate și disciplină, munca se răsplătește.

Încerc să îi ajut pe băieți aici, sunt și alți jucători cu experiență. Totul se întâmplă pe teren, contează ce jucăm pe teren. Eu vin din vremea în care copiii se jucau pe stradă cu mingea și așa mi-a rămas în sânge, așa am început în Olanda.

ADVERTISEMENT

Mereu a rămas o plăcere pentru mine să joc fotbal. Nu pot să zic că a fost un job, a fost un hobby care a devenit munca mea și pe care o practic cu mare drag. Mereu m-am uitat la fotbal la televizor, am jucat toată viața, am jucat pe stradă, fotbalul înseamnă mult pentru mine”, a spus Djokovic în momentul în care a fost prezentat la Rapid.

„Le-aș spune asta celor care fac transferuri la Rapid” Dragomir l-a pus la zid pe Djokovic

ADVERTISEMENT