Sport

Leo Messi, decizie radicală din cauza unui vecin: ”Făcea prea multă gălăgie”

Leo Messi este cunoscut ca fiind un personaj extrem de liniștit și tocmai din această cauză a fost nevoit să cumpere casa unui vecin gălăgios.
01.03.2024 | 20:38
Leo Messi decizie radicala din cauza unui vecin Facea prea multa galagie
Leo Messi este cunoscut ca fiind un personaj extrem de liniștit și tocmai din această cauză a fost nevoit să cumpere casa unui vecin gălăgios. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Superstarul argentinian a început sezonul în MLS cu Inter Miami, iar la echipa națională va disputa două amicale cu El Salvador și Costa Rica, după ce turneul din China a fost anulat.

Leo Messi, deranjat teribil de un vecin

Chiar dacă a ales să lase fotbalul mare din Europa și să joace în Statele Unite ale Americii, Leo Messi este în continuare o atracție pentru fanii fotbalului de pe bătrânul continent și orice informație despre el este de interes.

ADVERTISEMENT

Fostul său coleg de la FC Barcelona, Ivan Rakitic, a dezvăluit că Leo Messi a avut mari probleme cu un vecin gălăgios în perioada când juca la formația ”blaugrana” și a fost nevoit să-i cumpere casa pentru a scăpa de el.

”Am văzut unele dintre cele mai turistice zone ale Barcelonei de la etajul autocarului Barcelonei, în timpul paradelor. Eu nu am mers niciodată în Las Ramblas sau Montjuic, cu excepția momentelor când am sărbătorit.

ADVERTISEMENT

Nu am avut niciodată probleme cu vecinii mei, spre deosebire de Messi, care a fost nevoit să cumpere casa vecinului său pentru că acesta făcea prea multă gălăgie”, a declarat Rakitic, conform Sport Bible.

Messi se pregătește de debutul în CONCACAF Champions Cup

Starul lui Inter Miami este din ce în ce mai urmărit în SUA și a depășit borna de 500 de milioane de fani pe contul său oficial de Instagram. Astfel, Messi se află pe locul doi în topul celor mai urmărite staruri de pe planetă după Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Mutarea în MLS i-a adus campionului mondial nu mai puțin de 2,1 milioane de fani pe Instagram doar în ultimele 30 de zile. Messi este doar al doilea om care reușește să depășească pragul de 500 de milioane de urmăritori.

Inter Miami va juca în luna martie primul meci din istorie în CONCACAF Champions Cup, cea mai importantă competiție a cluburilor din America Centrală și de Nord. Cel mai probabil, Messi va da peste o altă formație nord-americană.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost nominalizat la premiul sportivul anului 2023 în cadrul galei Laureus World Sports Awards. Campionul mondial se luptă pentru trofeu cu Novak Djokovic, liderul din clasamentul ATP, și pilotul Max Verstapen, campion în ultimii trei ani la Formula 1.

ADVERTISEMENT
Tags: