Fotbal international

Leo Messi, prima reacție după rușinea din Argentina – Arabia Saudită 1-2: ”Am comis-o. Lucrurile se întâmplă din anumite motive”

Prima mare surpriză de la Cupa Mondială din Qatar a explodat în partida Argentina - Arabia Saudită 1-2, iar Leo Messi a încercat să găsească explicații pentru eșec.
22.11.2022 | 16:35
Leo Messi prima reactie dupa rusinea din Argentina  Arabia Saudita 12 Am comiso Lucrurile se intampla din anumite motive
Prima mare surpriză de la Cupa Mondială din Qatar a explodat în partida Argentina - Arabia Saudită 1-2, iar Leo Messi a încercat să găsească explicații pentru eșec. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Saudiții au oferit una dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale, alăturându-se succesului obținut de Coreea de Nord în fața Italiei, în 1966, sau cel al Camerunului în întâlnirea cu Argentina lui Maradona, în 1990.

Reacția lui Leo Messi după meciul Argentina – Arabia Saudită 1-2

La finalul meciului Argentina – Arabia Saudită 1-2, din Grupa C de la Cupa Mondială din Qatar, superstarul Leo Messi a vorbit despre motivele pentru care formația sa, considerată una dintre marile favorite la trofeu, a părăsit terenul învinsă.

ADVERTISEMENT

”În doar cinci minute, în care am greşit, am ajuns la 1-2. Am comis-o, am încercat să ne folosim de centrări şi totul s-a complicat. Nu am văzut dacă a fost ofsaid la cele două goluri anulate.

Nu am văzut imaginile, dar dacă au fost luate deciziile, aşa trebuie să fie. Nu există nicio scuză. Ştiam că este o echipă pe care dacă o lăsăm să joace, o va face bine şi au împins jocul către poarta noastră.

ADVERTISEMENT

Nu am mai primit o asemenea lovitură cu acest grup. Lucrurile se întâmplă din anumite motive. Acum trebuie să câştigăm următoarele meciuri”, a declarat Messi, conform publicației spaniole Marca.

”Papu” Gomez e cu gândul la ce urmează

La rândul său, mijlocașul Alejandru ”Papu” Gomez a vorbit despre cele 5 minute fatale în care Argentina a primit două goluri și consideră că echipa sa a făcut un joc bun în prima repriză.

ADVERTISEMENT

”În prima repriză am avut ocazii și nu s-a întâmplat să marcăm mai mult doar din cauza unor ofsaiduri mici. Apoi a venit fatalitatea celor cinci minute și nu am mai putut întoarce rezultatul.

Știm că este dificil, dar avem toată energia de la fanii noștri și trebuie să mergem mai departe. Sunt greșeli de corectat. Trebuie să ne gândim la noi și să câștigăm celelalte meciuri din grupă”, a spus Gomez.

ADVERTISEMENT

Debutul catastrofal al Argentinei la Cupa Mondială le-a dat apă la moară contestatarilor lui Leo Messi, care l-au luat peste picior și spun că n-are șanse să câștige titlul. Starul sud-americanilor se află la ultimul turneul final mondial.

ADVERTISEMENT