Fotbal international

Leo Messi, ținta ironiilor după înfrângerea șoc cu Arabia Saudită: ”S-a sufocat din nou”

Debutul catastrofal al Argentinei la Cupa Mondială le-a dat apă la moară contestatarilor lui Leo Messi, care l-au luat peste picior și spun că n-are șanse să câștige titlul.
22.11.2022 | 15:52
Leo Messi tinta ironiilor dupa infrangerea soc cu Arabia Saudita Sa sufocat din nou
Înfrângerea șoc a Argentinei în fața saudiților le-a dat apă la moară contestatarilor lui Leo Messi.
ADVERTISEMENT

Văzută ca mare favorită la titlu, Argentina a ratat startul la Cupa Mondială din Qatar. Arabia Saudită n-a ținut cont de calculele hârtiei și, condusă la pauză cu 1-0, a izbutit să se impună, 2-1. Spre bucuria fanilor care nu-l ”înghit” pe Leo Messi, care n-au ratat ocazia de a comenta, acid, pe rețelele sociale, prestația căpitanului sud-americanilor.

”Ce loser”, au comentat fanii, afirmând că Messi se sufoca în meciurile cu adevărat importante

Argentina a deschis scorul, în minutul 10, după un penalty acordat extrem de ușor de VAR. Leo Messi a transformat și se părea că sud-americanii vor obține o victorie facilă.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât au mai avut reușite în prima repriză. Anulate, pentru poziții de ofsaid la limită, descoperite cu ajutorul tehnologiei semiautomate.

În repriza secundă însă, saudiții au întors rezultatul în numai cinci minute. Și totul a plecat de la o eroare a căpitanului argentinian, în propria jumătate. A urmat o pasă, demarcarea perfectă și finalizarea de excepție a lui Saleh Al-Shehri. Pentru ca apoi, Al Dawsari să stabilească scorul final.

ADVERTISEMENT

Un meci de uitat pentru Messi. Care, în afara câtorva pase de excepție, nu a izbutit să-și ducă echipa la victorie. Spre satisfacția numeroșilor săi critici.

”Messi s-a sufocat din nou. El nu câștigă această Cupă Mondială”, a fost concluzia exprimată, la unison, de către fani, pe twitter. Și nu au lipsit aprecieri de genul ”dezastru” sau ”ratat” la adresa jucătorului.

ADVERTISEMENT

Aceștia au amintit, desigur, că mereu, la Campionatul Mondial, dar și la alte apariții pentru echipa națională, este departe de performanțele izbutite la echipele de club. Și, în plus, dezamăgește în jocurile cu miză, în care ar trebui să fie determinant.

Iar suporterii saudiți, evident, în extaz, nu au ezitat să răsucească și mai mult cuțitul în rană. La ieșirea de pe stadion, ei și-au manifestat bucuria cu celebrul salut ”SIU” al lui Cristiano Ronaldo., marele său rival.

ADVERTISEMENT