Sport

Leo Messi, scandal cu doi foști oficiali ai Barcelonei: “Nu poţi fi bun cu acest şobolan!”

Leo Messi a plecat din 2021 de la Barcelona şi ies la iveală mai multe episoade controversate între superstarul argentinian şi oficialii "blau-grana".
12.01.2023 | 17:20
Leo Messi scandal cu doi fosti oficiali ai Barcelonei Nu poti fi bun cu acest sobolan
Leo Messi, în tricoul Barcelonei. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leo Messi se pregăteşte să îşi prelungească înţelegerea cu PSG, însă este momit în Arabia Saudită cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Al Hilal vrea să îi dea 300 de milioane de euro pe sezon, cu 100 mai mult decât lui Cristiano Ronaldo.

Leo Messi, scandal cu doi foști oficiali ai Barcelonei! Contractul starului, mărul discordiei

În ultimul deceniu, contractele lui Leo Messi au fost uriaşe. Şi în perioada Barcelona, superstarul argentinian câştiga sume colosale, care au ajuns în presă. În urmă cu doi ani, când era sub contract cu catalanii, El Mundo a publicat cifrele.

ADVERTISEMENT

„555.237.619 €. Contractul faraonic al lui Messi care ruinează Barça”, scria pe coperta ibericilor. Era înţelegerea semnată de superstarul argentinian între noiembrie 2017 şi iunie 2021.

Subiectul a stârnit un adevărat scandal, iar Barcelona a răspuns cu un comunicat dur, oficialii ameninţând că vor acţiona în instanţă “El Mundo”, delimitându-se de orice legătură cu articolul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Barto, nu poți fi bun cu acest șobolan”

La doi ani de la acel subiect, catalanii de la Sport.es scriu că responsabili de “scăparea în presă” a contractului sunt directorul juridic Roman Gomez Ponti şi directorul general Oscar Grau, consideraţi “trădători” ai lui Messi.

Cei doi chiar i-au transmis preşedintelui Josep Maria Bartomeu că vor oferii informaţii pentru a justifica reducerile de salarii ale jucătorilor. Astfel, ei au dat vina pe Leo Messi pentru situaţia financiară precară în care a ajuns clubul:

ADVERTISEMENT

“Contractul va fi publicat pentru ca lumea să se indigneze”, se arată într-un mesaj pe Whatsapp. Un alt mesaj trimis de Ponti, era jignitor la adresa lui Messi: „Barto, nu poți fi bun cu acest șobolan. Clubul i-a oferit totul, iar el a acționat ca un dictator”

Leo Messi a plecat de la Barcelona în 2021

Fostul oficial se referea la faptul că “şobolanul” Messi a dat ordin ca înţelegerile prietenilor săi Jordi Alba şi Luis Suarez să fie prelungite de Barcelona.

ADVERTISEMENT

Leo Messi s-a despărţit de Barcelona în vara anului 2021, când i-a expirat contractul. Preşedintele Juan Laporta declara într-o conferinţă de presă lacrimogenă că Barca nu mai are posibilitatea să îi susţină contractul.

  • 35 de ani are Leo Messi
  • 40.000.000 de euro anual ia Messi de la PSG
ADVERTISEMENT
Tags: