Fotbal international

Lionel Messi, prima reacție după amenințarea venită de la un boxer mexican: „Nu trebuie să-mi cer scuze”. Update

Lionel Messi a dat tonul petrecerii în vestiarul Argentinei după victoria, 2-0 cu Mexic, în etapa a doua de la Cupa Mondială din Qatar. Gestul său a scandalizat însă toți mexicanii
01.12.2022 | 16:43
Lionel Messi prima reactie dupa amenintarea venita de la un boxer mexican Nu trebuie sami cer scuze Update
Lionel Messi a oferit prima reacție după ce a fost amenințat cu bătaia de Canelo Alvarez. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
01-12-2022
14:53

Lionel Messi a reacționat după ce a fost amenințat cu bătaia de un boxer

Lionel Messi a fost amenințat pe rețelele de socializare de un celebru boxer mexican Canelo Alvarez după ce a fost surprins călcând cu piciorul tricoul unui fotbalist al Mexicului. Starul argentinan a oferit prima reacție și a declarat că nu trebuie să își ceară scuze.

„Am citit ce a spus (n.r. Canelo Alvarez), dar cred că fost o neînţelegere. Cine mă cunoaşte ştie că eu respect pe toată lumea. Sunt lucruri care se întâmplă într-un vestiar după meci.

Nu trebuie să-mi cer scuze, deoarece n-am manifestat vreo lipsă de respect pentru oamenii din Mexic sau pentru tricoul lor”, au fost cuvintele lui Lionel Messi. 

Canelo Alvarez și-a cerut scuze după derapajul la adresa septuplului Balon de Aur. Pugilistul mexican a precizat pe rețelele de socializare că a reacționat impulsiv după ce echipa sa favorită pierduse în meciul cu Argentina. 

„În ultimele zile am fost constrâns de pasiunea și dragostea pe care o port țării mele și am făcut comentarii care au fost nepotrivite, pentru care vreau să-mi prezint scuze față de Messi și locuitorii din Argentina.

În fiecare zi învățăm ceva nou și acum a fost rândul meu”, au fost cuvintele lui Canelo Alvarez pe contul personal de Twitter.

29-11-2022
15:50

Andres Guardado a reacționat după gestul lui Lionel Messi din vestiar

Andres Guardardo, căpitanul Mexicului, a fost cel care a făcut schimb de tricouri cu Lionel Messi la finalul meciului cu Argentina. Jucătorul în vârstă de 36 de ani i-a luat apărarea starului argentinian după ce a călcat tricoul aflat pe jos. Mai mult decât atât, fotbalistul mexican a criticat decizia boxerului mexican Canelo de a-l amenința pe Leo Messi. 

„Știu ce fel de persoană este Messi. Este o înțelegere cu staff-ul ca atunci când tricourile sunt transpirate să le lăsăm pe podea. Fie ale tale fie ale rivalilor. Canelo nu are habar ce înseamnă un vestiar.

Mi se pare stupid. Acel tricou era al meu, eu sunt cel care a făcut schimb cu Leo”, au fost cuvintele lui Andres Guardado. 

28-11-2022
07:22

Leo Messi, amenințat de un boxer după meciul cu Mexic: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”

Un detaliu a trecut neobservat la petrecerea Argentinei din vestiar după victoria cu Mexic. Starul „pumelor” a făcut schimb de tricouri cu un mexican, însă l-a aruncat pe jos și i-a dat cu piciorul în timpul petrecerii.

Imaginile au scandalizat mexicanii, iar un boxer l-a amenințat pe Messi: „Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelu Alvarez pe contul oficial de Twitter. 

Argentina a câștigat, scor 2-0 cu Mexic și a obținut prima victorie de la Cupa Mondială din Qatar. La finalul partidei de pe Lusail Iconic Stadium, în vestiar, jucătorii argentinieni au sărbătorit cântând și dansând.

Jucătorii Argentinei, petrecere maraton în vestiar după victoria cu Mexic

Lionel Messi a reușit să înscrie al doilea gol de la Cupa Mondială din Qatar împotriva Mexicului și l-a egalat pe Diego Maradona la numărul de prezențe pentru Argentina la un campionat mondial. La fel ca fostul legendar fotbalist al „pumelor”, Lionel Messi a înscris 8 goluri tot după 21 de meciuri pentru Argentina.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, elevii lui Lionel Scaloni și-au manifestat entuziasmul victoriei și au dansat și au cântat pe ritmuri din America de Sud. În ultima partidă din grupa C a Campionatului Mondial din Qatar, Argentina întâlnește Polonia, miercuri, 30 noiembrie, ora 21:00.

Emiliano Martinez, portarul „pumelor”, a fost unul dintre cele mai sonore nume în sărbătoarea declanșată de jucătorii sud-americani. Fotbalistul lui Aston Villa a dansat pe masa din centrul vestiarului.

ADVERTISEMENT

Imagini fabuloase cu Lionel Messi după Argentina – Mexic 2-0

Lionel Messi a trecut peste debutul dificil la Cupa Mondială din Qatar. Deși starul argentinian reușea să înscrie, sud-americanii pierdeau cu Arabia Saudită în ceea ce însemna prima mare surpriză a turneului final din acest an.

Superstarul lui PSG, care este principalul pilon din naționala Argentinei, a fost surprins cântând alături de coechipierii din naționala lui Lionel Scaloni. Petrecea „pumelor” a durat mai bine de o oră.

ADVERTISEMENT
Lionel Messi, în vestiarul Argentinei. Sursă foto: Captură Twitter.
Lionel Messi, în vestiarul Argentinei. Sursă foto: Captură Twitter.

La finalul meciului cu Mexic, Lionel Messi a tras concluziile și a mărturisit că următoarele meciuri ale Argentinei vor fi adevărate finale.

Lionel Messi, semnal de alarmă după Argentina – Mexic 2-0: „Avem doar finale de jucat”

„Primul meci ne-a costat mult. E normal, pentru că au existat mulți factori, au fost mulți băieți care au jucat prima Cupă Mondială, programul… Nu sunt scuze, dar nu am ieșit pe teren așa cum ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, au fost două goluri izolate care ne-au făcut să pierdem acel meci. Azi trebuia să câștigăm pentru a ne ne bloca. A fost un meci foarte greu, pentru că Mexic joacă bine, are un antrenor grozav și e o echipă pricepută cu mingea.

Am jucat așa cum a trebuit să jucăm în prima repriză, cu multă intensitate. Și în repriza secundă, când ne-am liniștit, am redevenit ceea ce suntem cu adevărat. Știam că azi trebuie să câștigăm și am făcut-o.

Cupa Mondială a început azi pentru noi. Dar nu putem coborî brațele acum. Avem doar finale de jucat și nu putem greși. Știam că fanii ne vor susține. Le-am produs multe bucurii, suntem de o vreme împreună în această echipă și suntem uniți, am făcut multe lucruri frumoase”, au fost cuvintele lui Lionel Messi, la finalul partidei cu Mexic.

ADVERTISEMENT