Sport

Leo Strizu a exclus două rivale de top din cursa pentru titlu: “Lupta se duce în trei”. Mesaj sincer pentru Pintilii. Video

Leo Strizu (55 de ani) nu le dă nicio șansă la titlu Rapidului și Universității Craiova. Reacție după ce Mihai Pintilii a fost numit cel mai bun antrenor al etapei a 24-a.
11.02.2023 | 19:02
Leo Strizu a exclus doua rivale de top din cursa pentru titlu Lupta se duce in trei Mesaj sincer pentru Pintilii Video
FCSB e la 7 puncte distanță de liderul Farul Constanța și la 6 de CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB e pe val după victoria din Gruia cu CFR Cluj, iar Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB, nu concepe alt rezultat în afară de victorie împotriva Voluntariului.

Leo Strizu îi avertizează pe cei de la FC Voluntari: „Cred că vom obține victoria. Arătăm mai bine de la meci la meci”

Victoria entuziasmantă cu CFR Cluj le-a oferit un mare plus la nivel moral jucătorilor FCSB-ului, iar Leo Strizu simte asta: „Nu va fi ușor. Voluntari trece printr-o perioadă mai grea. Noi avem o perioadă din ce în ce mai bună și meciul de la CFR a demonstrat. Mergem încrezători și cred că vom obține victoria”.

ADVERTISEMENT

Marele minus pentru vicecampioana României este pierderea lui Tavi Popescu, însă Strizu e sigur că golul lăsat de el va fi acoperit: „E un jucător foarte bun și eu am încredere că oricine ar evolua o va face bine la fel de bine. Ne bucurăm că avem tot lotul la dispoziție”.

Leo Strizu se așteaptă ca jocul FCSB-ului să crească de la meci la meci până la începutul play-off-ului: „Am lăsat o impresie foarte frumoasă mai ales în prima repriză când am condus jocul și ați văzut că echipa funcționează în toate compartimentele, combină, sunt dornici și cred că vom arăta mai bine de la meci la meci”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu nu e deranjat de șicanele celor de la FC Voluntari: „Nu avem aliați și nu mă interesează alte discuții despre noi”

Leo Strizu e convins că FCSB va avea în cele din urmă parte de susținerea Peluzei Nord, iar faptul că ilfovenii i-au oprit în lupta la titlu de anul trecut nu va conta: „Le-am adus o bucurie suporterilor și cred că vor veni în număr mare la Voluntari să susțină echipa. Toate meciurile sunt speciale până la play-off, chiar dacă întâlnim Petrolul, Piteștiul, Craiova, Sepsi. Nu contează ce s-a întâmplat anul trecut și jucătorii nu țin cont de așa ceva”.

Nici măcar faptul că Voluntariul a cerut control antidoping pentru jucătorii FCSB-ului nu îl disturbă pe Leo Strizu: „Atâta timp cât le permite, noi ne supunem. Nu au cerut altceva în plus. Cred că noi trebuie să ne vedem de drumul nostru. Nu avem alți aliați și nu mă interesează alte discuții despre noi”.

ADVERTISEMENT

În privința jocurilor de culise, Leo Strizu e și mai sigur: „Cred că s-a cam terminat cam de mult timp acea Cooperativă sau nu știu unde vreți să ajungeți… Fiecare trebuie să-și apere pielea lui! Ce alianțe să facă? Cine să tragă pentru cine?”

Echipa lui Gheorghe Hagi a câștigat la TAS dreptul să participe în cupele europene, iar tehnicianul e convins că acesta va fi un imbold mare pentru „marinari”:„Prin decizia care s-a dat, cred că Farul va avea mult mai mult de câștigat și mult mai mult de tras, pentru a forța să iasă campioni”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu știe cu cine se va bate FCSB la titlu: „Așa simt eu că se va derula lupta”

Antrenorul FCSB-ului consideră că principalele contracandidate sunt Farul și CFR Cluj și nu le ia în calcul pe Rapid sau Craiova: „Oricum lupta se va duce în trei: noi, Farul și CFR, dar această decizie cred că îi motivează. N-are rost acum, eu nici nu discut despre adversari sau despre colegi, de antrenori. Eu v-am spus cum simt eu că se va derula lupta pentru titlu.

Sigur, pot fi și surprize. Cred că aceste trei echipe se vor bate pentru titlu. Nu-mi doresc să stăm la mâna altor echipe să ne facă pe noi campioni”, a mai explicat Strizu.

Leo Strizu, după ce Mihai Pintilii a fost ales cel mai bun antrenor al etapei: „Ceea ce mi s-a propus a fost doar să-l ajut”

LPF l-a desemnat pe Mihai Pintilii antrenorul etapei a 24-a, însă Leo Strizu nu e deloc deranjat, chiar dacă managerul general al FCSB l-a îndemânat în glumă să se plângă la comisiii: „Cred că savurați și dumneavoastră glumele lui Mihai Stoica. V-am spus că sunt un om corect și sunt bucuros că lucrez cu Pintilii în echipă, dar v-am spus că el are cea mai mare parte și îi aparțin deciziile.

N-aș putea să spun și nici nu vreau, pentru că ceea ce mi s-a propus a fost doar să-l ajut pe Pintilii”, a concluzionat antrenorul înainte de meciul FC Voluntari – FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT