Sport

Leo Strizu știe cu cine va lupta FCSB pentru titlu: „După decizia TAS ne vom bate cu Farul și CFR Cluj. Mai e o a patra, dar o văd în ceață”

Leo Strizu a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga. Antrenorul este convins că FCSB se va bate la campionat cu Farul și CFR Cluj.
25.02.2023 | 15:33
Leo Strizu stie cu cine va lupta FCSB pentru titlu Dupa decizia TAS ne vom bate cu Farul si CFR Cluj Mai e o a patra dar o vad in ceata
Leo Strizu a vorbit despre adversarele FCSB-ului în lupta la titlu din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictres.eu.
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu se anunță din ce în ce mai aprigă, iar play-off-ul va fi cu siguranță unul incendiar. Leo Strizu este de părere că principala adversară a FCSB-ului la campionat este Farul, care s-a bucurat de o decizie favorabilă din partea TAS, ce le-a permis „marinarilor” participarea în cupele europene.

Leo Strizu o vede pe Farul principala adversară a FCSB-ului în lupta pentru titlu: „Cu ei ne vom bate”

Farul Constanța se află pe primul loc în SuperLiga, cu 58 de puncte în 27 de partide, cu un meci în plus față de rivalele din play-off. Chiar de ziua lui Gică Hagi, pe 5 februarie, „marinarii” au primit o veste minunată din partea TAS, care a anunțat că Farul are drept de joc în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Astfel, ierarhia gândită de Leo Strizu în ceea ce privește lupta la titlu s-a schimbat și o vede o adversară redutabilă pe echipa lui Gică Hagi. (n.r. Farul să joace în cupele europene) Până să se ia decizia la TAS, așa cred eu că acest campionat se va duce în trei echipe, poate patru. Pe a patra o văd în ceață.

Între Farul, noi și CFR. Dacă credeam mai puțin în Farul că se poate la titlu 100%, după decizia de la TAS cred că mi-am schimbat impresia și Farul va fi cea mai dificilă echipă și cu Farul ne vom bate la titlu”, a declarat Leo Strizu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Situația lui Andrea Compagno înaintea meciului FC Argeș – FCSB: „Din ce știu eu este în lot”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Andrea Compagno, accidentat, va rata derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, încheiat 1-1 în etapa 26 din SuperLiga, din cauza unei accidentări la genunchi. Leo Strizu a precizat înaintea meciului cu FC Argeș că Andrea Compagno s-a antrenat bine în această săptămână și va fi în lot pentru duelul cu piteștenii.

„Compagno s-a pregătit bine toată săptămâna. Astăzi a terminat antrenamentul. Din ce știu eu este în lot. Contează foarte mult cum se simte el. E adevărat lipsește și Cordea, dar încerc să vă spun că pe durata campionatului avem nevoie de toți jucătorii din lot. Trebuie aduși la o formă foarte bună pentru că nu știi când apar accidentările sau suspendările”, a spus Leo Strizu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul din acte al echipei finanțate de Gigi Becali a mărturisit că jucătorii roș-albaștrilor și-au învățat lecția după ultimele puncte pierdute în finalul meciurilor. Totodată, antrenorul în vârstă de 55 de ani a trasat diferența dintre FCSB și CFR Cluj, precizând că ardelenii au experiență în a gestiona finalul partidelor.

Leo Strizu, despre CFR Cluj: „Are o altă politică”

„La Voluntari ce să faci? A fost o execuție pe care o întâlnești o dată sau de două ori pe an, dacă o întâlnești… La meciul cu Farul și la meciul cu Universitatea Craiova, din punct de vedere al organizării și responsabilității a adus la acel rezultat pe care noi îl regretăm.

ADVERTISEMENT

Dar echipa a înțeles, s-a lucrat, pentru a păstra rezultatul pentru că și la ambele meciuri, echipa a controlat jocul și a făcut ca rezultatul să fie în favoarea noastră. Au contat acele șase minute în care poate și moral, dar trebuie o organizare mai bună și cu responsabilitate vom trece peste acest final nedorit.  

Poate CFR are o altă politică, în care aduce jucători mai în vârstă, cu experiență și atunci ceea ce îi interesează pe ei este să dea gol și să păstreze acel rezultat și două zile. Tinerețea de la noi, poate și valoarea și lipsa de experiență a dus ca aceste două meciuri să se încheie cu un rezultat negativ”, a declarat Leo Strizu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,35 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FC Argeș – FCSB. 

ADVERTISEMENT