Sport

Leo Strizu știe de ce a pierdut FCSB cu CFR Cluj: „Dacă îl aveam pe Compagno, puteam înscrie. CFR n-a făcut nimic în plus”

Leo Strizu a dezvăluit motivul pentru care FCSB a pierdut cu CFR Cluj. Tehnicianul roș-albaștrilor este convins că absența lui Andrea Compagno a fost decisivă.
15.12.2022 | 23:18
Leo Strizu stie de ce a pierdut FCSB cu CFR Cluj Daca il aveam pe Compagno puteam inscrie CFR na facut nimic in plus
Leo Strizu este de părere că Andrea Compagno ar fi reușit să marcheze în poarta celor de la CFR Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu a reușit să prelungească la șase seria victoriilor consecutive în SuperLiga. Formația pregătită de Leo Strizu a pierdut la limită, scor 0-1 cu CFR Cluj pe Arena Națională și a ratat șansa de reveni pe podium. Leo Strizu și-a felicitat jucătorii la finalul meciului și consideră că absența lui Andrea Compagno a cântărit decisiv.

Leo Strizu regretă absența lui Compagno în FCSB – CFR Cluj 0-1: „El putea să înscrie”

CFR Cluj s-a impus în stilul caracteristic contra celor de la FCSB și a egalat-o pe Farul în campionat. Leo Strizu consideră că Andrea Compagno ar fi avut un rol decisiv în derby-ul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Atacantul italian s-a accidentat groaznic după ciocnirea cu Darius Olaru și nu va mai evolua în 2022. „Nu avem ce să le reproșăm băieților, au vrut, au demonstrat. Așa e în fotbal, dacă nu dai tu gol, dă adversarul. Cred că, dacă îl aveam pe Compagno, el putea să înscrie. CFR-ul nu a făcut nimic în plus, au mizat pe faze fixe.

Poate cu puțină atenție la marcaj, puteam să evităm golul. Rezultatul putea fi oricare. Cred că, dacă e să analizez ocaziile de gol, am avut mai multe ocazii.

ADVERTISEMENT

Cei de la CFR sunt foarte buni la aceste faze fixe, băieții au știut despre ce este vorba. Este supărător, dar campionatul se joacă. Nu ne pierdem speranța”, a spus Leo Strizu, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Leo Strizu, încrezător înaintea ultimei partide a anului: „Acest campionat încă se joacă”

Gândul lui Leo Strizu se îndreaptă deja spre partida cu Botoșani care reprezintă ultima confruntare a anului. Este al treilea meci al lunii decembrie pentru roș-albaștrii împotriva moldovenilor. „Vom arăta altfel, spre bine, după perioada de pregătire.

ADVERTISEMENT

Vom avea un joc cu Botoșani, echipa știe că avem nevoie de trei puncte. Acest campionat încă se joacă. Această perioadă în care am fost aproape de echipă, nu am ce să le reproșez băieților”, a spus Strizu.

FCSB se află pe locul 4 în campionat cu 35 de puncte după 20 de partide. Formația finanțată de Gigi Becali se află la egalitate cu Universitatea Craiova, dar cu un golaveraj mai bun.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj clar pentru Omrani după evoluția din meciul cu CFR Cluj: „Cam la revedere cu el”

Billel Omrani a spart gheața în tricoul celor de la FCSB și a reușit să marcheze primul gol pentru roș-albaștri în meciul precedent. Atacantul francez a început titular contra campioanei în lipsa lui Compagno, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, dar evoluția fostului fotbalist de la CFR nu l-a impresionat pe Gigi Becali.

„Greșeala a fost făcută de mine, trebuia să joace Miculescu de la începutul meciului, Omrani nu mai e ăla… cam la revedere cu el, a pierdut toate mingile… am greșit. Dacă o să joace așa în continuare, va pleca la vară. Poate așa îi place să rămână mereu liber. 

Eu am zis că e mai atacant decât David Miculescu. Dacă era Dumiter, nu mai intra Coman. Uite ce gol a luat Vlad. Aia era minge de prins. Prea lentă a fost mișcarea a doua. Nu e el vinovat aici, că nu e el vinovatul”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,30 este cota pentru „X” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT