Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Liderul galeriei FCSB îi răspunde dur lui Bocciu: “S-au auzit doar când tăceam noi”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, i-a răspuns într-un mod ironic la FANATIK SUPERLIGA lui Liviu Ungureanu, alias Bocciu, după derby-ul cu Rapid.
11.11.2023 | 23:31
Liderul galeriei FCSB ii raspunde dur lui Bocciu Sau auzit doar cand taceam noi
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, i-a răspuns într-un mod ironic la FANATIK SUPERLIGA lui Liviu Ungureanu, alias Bocciu, după derby-ul cu Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șeful suporterilor din Giulești a ironizat la FANATIK SUPERLIGA prestația rivalilor ”roș-albaștri” la meciul desfășurat pe Arena Națională și i-a numit ”agricultori” pe susținătorii vicecampioanei României.

Răspuns acid pentru Bocciu din partea liderului galeriei FCSB

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, i-a dat un răspuns pe măsură lui Bocciu și a spus că nu înțelege victimizarea venită din partea rapidiștilor.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce mai vorbea unul, nu vreau să-i dau numele că se interpretează, că s-au auzit. S-au auzit în momentul în care tăceam noi. Nu poți să vii în fața a 40.000 de agricultori cum spune el (n.r. – Liviu Ungureanu, alias Bocciu, șeful fanilor rapidiști), să se audă 2.400 de tomberoane. Nu ai cum, nu poți.

Trebuie să dau și eu răspunsuri că nu pot să o las așa. Adică vii să spui cu un tupeu din ăla că dacă te-am suit sus acolo, te-ai auzit. Te-ai auzit când tăceam noi. Un gol să fi dat noi primii, nici nu mai existau acolo. Îi găseai prin oraș, pe la alte prăvălii pe unde se strâng”, a declarat Mustață.

ADVERTISEMENT

Mustață, revoltat de decizia clubului Rapid

Liderul Peluzei Nord al celor de la FCSB s-a arătat deranjat de faptul că oficialii Rapidului au făcut o plângere penală împotriva ultrașilor vicecampioanei României după mesajele cu tentă rasistă afișate pe Arena Națională.

”Agricultor este o meserie corectă, dar nu poți să jignești pe toată lumea. Îi faci agricultori și după aia vii și le faci plângere penală. Ce mai o dai că depui plângere împotriva suporterilor? Păi voi când ne faceți pe noi și ne înjurați familiile împreună cu jucătorii și noi vă facem bufnițe, vă supărați?

ADVERTISEMENT

Mergeți, tată, înainte. Luați-vă tomberonul și mergeți înainte. Asumați-vă. Nu că vii acum și spui că dai în judecată. Daniel Niculae a uitat ce soartă a avut în teren? Ce el nu știe care sunt sloganurile făcute de galerii? Dar nu numai cu noi, cu toată lumea, și cu Dinamo, și cu Ploieștiul, tot aceeași soartă o au.

Ce acum stăm să ne ferim că suntem tomberoniști? Asumă-ți, tată, până la capăt. Liviu știe, noi suntem prieteni. Ce ne înțepăm noi de galerii sau că au câștigat ei, asta e. Ne-au umilit că ne-au bătut cu 2-1, ce poți să le mai zici? Dacă băteam noi, mai ieșeau? Nu mai ieșeau”, a mai spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea e LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 și apoi ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube la 17:30.

Mustață, replică pentru Bocciu

ADVERTISEMENT