Sport

Liviu Ciobotariu răsuflă ușurat după Sepsi – Botoșani 5-2! Sfat pentru Dan Alexa: „Să se mai gândească”

Liviu Ciobotariu a răsuflat ușurat după victoria pe teren propriu în duelul cu FC Botoșani, scor 5-2, dându-i un sfat lui Dan Alexa.
23.10.2023 | 21:00
Liviu Ciobotariu rasufla usurat dupa Sepsi  Botosani 52 Sfat pentru Dan Alexa Sa se mai gandeasca
Liviu Ciobotariu răsuflă ușurat după Sepsi - Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Sepsi și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și pentru felul în care au evoluat împotriva lui FC Botoșani, echipa sa venind după șase înfrângeri consecutive în campionat.

Liviu Ciobotariu răsuflă ușurat după Sepsi – Botoșani

Liviu Ciobotariu a răsuflat ușurat după victoria obținută de Sepsi cu FC Botoșani, dându-i un sfat lui Dan Alexa, după ce antrenorul moldovenilor a anunțat că se gândește să nu mai continue la echipă:

ADVERTISEMENT

„Sunt momente mai slabe în viața unei echipe și trebuie să fim puternici, trebuie să transmit jucătorilor că ești puternic și că se poate redresa situația.

Eu l-aș sfătui pe Dan Alexa să se mai gândească, trebuie să fii puternic să o iei de la capăt. Calitatea jucătorilor a făcut diferența, asta s-a întâmplat astăzi!

ADVERTISEMENT

Am jucători de calitate, jucători care pasează bine între linii. Schimbările făcute au adus un plus la această echipă și pentru rezultat prin goluri”.

„A fost o apăsare enormă pe umerii noștri!”

„Aganovic și Ion Gheorghe au intrat pe parcurs și au dat încredere echipei prin goluri. Mă bucur pentru echipă, a fost o apăsare enormă pe umerii noștri!

ADVERTISEMENT

A fost un joc în care prima repriză am făcut două greșeli impardonabile, nu se pot face la nivelul ăsta, dar se întâmplă, orice jucător poate să greșească, se întâmplă la fotbal”, a continuat Liviu Ciobotariu.

„Toate jocurile sunt foarte importante pentru noi, pentru mine la fel, am văzut FCSB-Voluntari, Voluntari a jucat foarte bine, are o defensivă puternică. Cunosc foarte bine echipa și știu cât de bine evoluează pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Vom avea un meci extrem de greu cu Voluntari, au jucători puternici, pe care îi cunosc foarte bine și mai ales că joacă pe teren propriu, unde se descurcă cel mai bine, fiind obișnuiți cu terenul de acolo”, a mai spus antrenorul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT