Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Louis Munteanu la FCSB?! Ce cred specialiștii Fanatik SuperLiga? „E cartea care completează quinta royală”

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să îl transfere la FCSB pe Louis Munteanu. Specialiştii FANATIK SUPERLIGA susţin că ar fi piesa lipsă din echipa roş-albaştrilor.
06.02.2024 | 12:55
Louis Munteanu la FCSB Ce cred specialistii Fanatik SuperLiga E cartea care completeaza quinta royala
Louis Munteanu la FCSB?! Ce cred specialiștii Fanatik SuperLiga? „E cartea care completează quinta royală”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are 9 puncte avans în fruntea clasamentului din SuperLiga şi este principala candidată la titlu în acest sezon. Gigi Becali are ambiţii de Champions League şi este gata să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor.

Louis Munteanu la FCSB?! Ce cred specialiștii Fanatik SuperLiga? “Completează quinta royală”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit că vrea să îl transfere pe Louis Munteanu de la Farul Constanţa. Specialiştii din studio au analizat această mutare, ideea principală spusă la unison fiind că ar fi o adevărată lovitură în mercato:

ADVERTISEMENT

“Tot trageţi să îi creşteţi media de vârstă lui Gică Hagi. Ar fi o investiţie extraordinară din punctul meu de vedere. Gigi se uită şi la alte meciuri, nu doar la meciurile lui. A scăpat de 5 ori singur cu Craiova.

Louis este un tip tehnic şi unul care nu fuge de careu. Uitaţi-vă că atacă în permanenţă prima bară. În general, toţi aşteaptă, dar el atacă prima bară. Îmi place foarte mult de el, plus că este foarte tehnic. 

ADVERTISEMENT

Când ceri o carte care să intre unde ai nevoie. Ăla e Louis Munteanu. Cartea care completează quinta royală”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

Bănel Nicoliţă: “Atac de Champions League!”

Bănel Nicoliţă susţine că ar fi un atac de Champions League cu Băluţă, Munteanu şi Florinel Coman: “Ar fi perfect pentru FCSB. Ar fi minunat. Băluţă, Louis Munteanu şi Coman. Atac de Champions League!”. 

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a declarat că transferul lui Louis Munteanu ar fi “mănuşă” pe stilul FCSB. Fostul internaţional e de părere că roş-albaştrii ar lua titlul cu 20 de puncte avans cu Louis Munteanu în lot:

“Un jucător de foarte mare calitate. Nu ştiu la câţi bani. Eu cred că ar face faţă în România, mai ales la Steaua. S-ar încadra clar în atacul Stelei cu Coman şi Băluţă. Este jucătorul Fiorentinei, nu ştiu ce vor face cu el.

ADVERTISEMENT

Fiorentina speră să mai crească puţin şi poate îl vedem la anul împrumut în Serie B sau Serie A. Nu cred că îl vor scăpa pentru 1 milion de euro. E un jucător talentat, care a ajuns la echipa naţională. 

Dacă îl ia pe Lousi Munteanu şi nu pleacă niciun jucător de la FCSB, la anul ia campionatul la 20 de puncte diferenţă”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Răchită: “Cu Băluţă, Coman, Olaru. Un jucător care se pretează la stilul de joc al FCSB-ului”

Valeriu Răchită susţine că Louis Munteanu este un jucător care face diferenţa. În schimb, Răchită nu îl vede bine pe Luis Phelipe, care ar putea să iasă din echipă:

“Ar fi un vitezist. Cu Băluţă, Coman, Olaru. Un jucător care se pretează la stilul de joc al FCSB-ului. Îl văd un jucător care poate face diferenţa. Pe Luis Phelipe… Gigi nu şi-a dat seama că brazilienii nu sunt constanţi. 

Este al doilea meci consecutiv în care este schimbat la pauză. Luis Phelipe mai are 2-3 şanse, cum zicea patronul. O să ne dăm seama de el etapele următoare”, a spus Răchită.

Louis Munteanu la FCSB?! Ce cred specialiștii Fanatik SuperLiga?

ADVERTISEMENT
Tags: