Sport

„Louis Munteanu nu e de nivelul lui Rrahmani sau Coman”. Declarația care blochează super-transferul verii

Rapid mai vrea un jucător de la Farul și este vorba despre Louis Munteanu, însă Mitică Dragomir nu crede că atacantul este de nivelul lui Rrahmani sau al lui Coman.
22.03.2024 | 19:06
Louis Munteanu nu e de nivelul lui Rrahmani sau Coman Declaratia care blocheaza supertransferul verii
Reacția lui Mitică Dragomir despre mutarea lui Louis Munteanu și comparația cu Rrahmani și Coman. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGAținta numărul 1 pentru Rapid este Louis Munteanu, chiar dacă Albion Rrahmani nu va pleca de la Rapid.

„Louis Munteanu nu e de nivelul lui Rrahmani sau Coman” Declarația care blochează super-transferul verii

Încă un transfer pe axa Rapid – Farul este gata să se realizeze. Victor Angelescu a anunțat că giuleștenii vor prioritiza mutarea lui Louis Munteanu la Rapid, chiar dacă nu îl vor vinde pe Rrahmani.

ADVERTISEMENT

Acționarul formației din Crângași susține că pentru kosovar au apărut multe oferte pe bani mulți, iar menținerea sa la club este incertă. Astfel, giuleștenii au pus ochii pe atacantul Farului, pe care au decis că vor încerca să îl cumpere în vară chiar dacă Rrahmani nu va pleca.

În urma declarației făcute de Victor Angelescu, Mitică Dragomir nu s-a arătat surprins. Fostul președinte LPF este de părere că transferul lui Louis Munteanu la Rapid nu este o mutare foarte mare.

ADVERTISEMENT

Motivația vine din comparația pe care Dragomir a făcut-o cu vedetele de la Rapid și FCSB. Astfel că fostul șef LPF nu îl vede, încă, pe Louis Munteanu de nivelul lui Rrahmani sau al lui Coman.

“Ce bombă e asta domne? Rapid are vârf de atac mai bun decât Louis Munteanu. Nu e lovitură dacă reușesc. E jucător bun, dar nu este de nivelul lui Coman sau de nivelul Rrahmani. Va fi că e tânăr. Eu altfel văd fotbalul”, a declarat Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui Victor Angelescu despre noul transfer de pe axa Rapid – Farul

“Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Nu pot să intru în discuţii, suntem interesaţi de el. El nu ţine de Farul, trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina. Mai sunt şi alte cluburi interesate, dar noi vom încerca să îl aducem. 

ADVERTISEMENT

Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim. 

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

Pe Rrahmani ar putea fi greu să îl ţinem la ce cifre are. Dar chiar şi dacă nu pleacă Rrahmani, mai avem încă un atacant, iar Louis Munteanu poate să joace şi în bandă. 

Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Reacția lui Mitică Dragomir despre anunțul lui Victor Angelescu

ADVERTISEMENT