Sport

Lovitură de teatru! Înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo va fi ales din tripleta magică de la PSG. Mutarea gândită de „diavolii roșii”

Cristiano Ronaldo i-a acuzat grav pe cei de la Manchester United și pe antrenorul Erik ten Hag, astfel plecarea sa de pe Old Trafford este inevitabilă.
15.11.2022 | 19:11
Lovitura de teatru Inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo va fi ales din tripleta magica de la PSG Mutarea gandita de diavolii rosii
Kylian Mbappe, curtat de Manchester United după declarațiile lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea înainte de a pleca alături de naționala Portugaliei la Cupa Mondială din Qatar. Superstarul lusitan a dus acuzații grave la adresa lui Manchester United și a lui Erik ten Hag despre care a spus că nu-l respectă. O posibilă plecare a lui Ronaldo o face pe United să se îndrepte spre Kylian Mbappe, superstarul lui PSG.

Kylian Mbappe, înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2025, însă declarațiile făcute de Cristiano Ronaldo au grăbit interesul lui Manchester United pentru componentul tripletei magice de la PSG. Kylian Mbappe este golgheter în Champions League, după încheierea fazei grupelor cu 7 reușite la egalitate cu Mohamed Salah.

ADVERTISEMENT

Potrivit Mirror, Manchester United își arată într-o manieră tot mai insistentă interesul pentru Kylian Mbappe, după declarațiile lui Cristiano Ronaldo în interviul lui Piers Morgan.

Potrivit sursei menționate, echipa de pe Old Trafford îi pregătește un salariu satisfăcător lui Kylian Mbappe, care a fost aproape de o mutare la Real Madrid în primăvară, fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărți de Manchester United în ianuarie

Manchester United vrea să scape de Cristiano Ronaldo în luna ianuarie, însă „diavolii roșii” ar trebui să-i plătească atacantului portughez salariul pe ultimele șase luni de contract, conform Telegraph.

Rămâne de văzut dacă Ronaldo va renunța la această sumă, având în vedere că fostul fotbalist de la Juventus și Real Madrid câștigă 560.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United, astfel formația lui Erik ten Hag ar trebui să-l păstreze pe Cristiano până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Prima sancțiune luată de oficialii clubului din Premier League după vizionarea interviului acordat de Cristiano Ronaldo a fost amendarea acestuia cu 1.000.000 de lire sterline.

Messi, Mbappe și Neymar în loturile pentru Cupa Mondială din Qatar

Tripleta magică de la PSG, formată din Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar va face deplasarea în Qatar pentru Cupa Mondială care va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi le-a dat emoții fanilor înainte de cel mai așteptat eveniment sportiv al anului. Componentul naționalei Argentinei a ieșit accidentat într-un meci cu Benfica din grupele Champions League, însă fostul Balon de Aur a revenit în forță și a marcat 4 goluri în 6 meciuri.

De cealaltă parte, Kylian Mbappe va face echipă cu Balonul de Aur 2022, Karim Benzema, în atacul naționalei Franței. Este a doua Cupă Mondială pentru jucătorul în vârstă de 23 de ani. Neymar se află, de asemenea, în lotul lui Tite pentru naționala Braziliei.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,38 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la PSG – Strasbourg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT