Sport

Lovitură pentru Universitatea Craiova. Unul dintre titulari, out până la finalul sezonului! Exclusiv

Universitatea Craiova a pierdut un jucător important în acest final de sezon din SuperLiga. Gaură uriașă în defensiva lui Eugen Neagoe.
25.04.2023 | 10:27
Lovitura pentru Universitatea Craiova Unul dintre titulari out pana la finalul sezonului Exclusiv
Bogdan Vătăjelu este evaluat conform Transfermarkt la 650.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut încă un jucător important, după accidentarea de lungă durată a lui Nicușor Bancu. Vestea a picat ca un trăznet în Bănie, chiar înainte de meciul cu FCSB, iar FANATIK are toate detaliile.

Universitatea Craiova, fără Vătăjelu până la finalul sezonului

FANATIK a aflat în exclusivitate că Bogdan Vătăjelu, fundașul stânga de națională al Universității Craiova, nu va mai juca în acest sezon. Se pare că jucătorul resimte încă dureri serioase la fisura de metatarsian și sunt șanse foarte mari să nu mai fie forțat în ultimele cinci etape rămase din play-off.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu era și pe lista selecționerului Edi Iordănescu, ținând cont că atât Nicușor Bancu, cât și Mario Camora au fost accidentați la ultima acțiune a echipei naționale a României. Vătăjelu a fost titular în meciul amical cu Slovenia, al doilea său sub „tricolor”, când a evoluat timp de 60 de minute.

Jucătorul tocmai și-a serbat ziua de naștere, după ce a împlinit 30 de ani și a fost naș la nunta coechipierului și bunului său prieten, Andrei Ivan. În acest sezon, fundașul stânga a strâns 29 de meciuri în toate competițiile și a reușit două goluri și două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, și o veste bună înainte de derby-ul cu FCSB

Una rece, una caldă pentru Universitatea Craiova. Din informațiile FANATIK, Ștefan Vlădoiu a fost recuperat pentru derby-ul cu FCSB de staff-ul medical al lui Eugen Neagoe.

Ieșit accidentat în meciul cu Sepsi Sfântu Gheoghe, fundașul dreapta acuza o lovitură la genunchi. S-a dovedit a fi însă totul din cauza efortului fizic.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova speră încă la un loc de cupele europene, iar o victorie pe „Ion Oblemenco” împotriva FCSB ar putea-o aduce și mai aproape de realizarea acestui obiectiv. Partida se dispută duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00 și oltenii așteaptă un stadion plin.

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB

Universitatea Craiova a pus deja în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB: „OFICIAL | BILETE CU FCSB  «Ce atmosferă creată de olteni….», cântă Peluza! Duminică, 30 aprilie, ora 21:00, umplem «Vulcanul Ion Oblemenco» la meciul cu FCSB-ul, ne sprijinim unii pe ceilalți și luptăm împreună pentru ceea ne dorim cu toții: victoria în derby.

ADVERTISEMENT

Sărbătorim împreună cea mai mare performanță europeană a Craiovei și continuăm lupta pentru podium! Închide televizorul și simte atmosfera din «Vulcan»”, a fost mesajul „leilor”. Prețurile biletelor variază între 20 de lei la peluză și 130 de lei la VIP.

  • 29 de meciuri a jucat Bogdan Vătăjelu în acest sezon la Universitatea Craiova

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.07 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Sepsi – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT