Sport

LPF a stabilit programul etapei a 16-a din SuperLiga, prima a returului. Când se joacă derby-ul Rapid – CFR Cluj

Etapa a 16-a din SuperLiga, prima a returului, programează derby-ul Rapid - CFR Cluj, iar LPF a anunțat datele și orele la care se vor disputa meciurile din această rundă.
13.10.2022 | 14:52
LPF a stabilit programul etapei a 16a din SuperLiga prima a returului Cand se joaca derbyul Rapid  CFR Cluj
Etapa a 16-a din SuperLiga, prima a returului, programează derby-ul Rapid - CFR Cluj, iar LPF a anunțat datele și orele la care se vor disputa meciurile din această rundă. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Marea partidă din Giulești vine într-un moment complicat pe campioana României, deoarece va avea loc între partidele din ultimele două etape ale fazei grupelor din Conference League.

Etapa a 16-a din SuperLiga și-a stabilit programul meciurilor

Deși SuperLiga se pregătește abia să înceapă runda a 14-a, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit deja, împreună cu televiziunile care transmit competiția, programul partidelor din etapa a 16-a, care se va desfășura la finalul lunii octombrie.

ADVERTISEMENT

Cel mai interesant joc din această rundă va fi cel în care Rapid, una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon, dar care se află pe o pantă descendentă după ce a luat un singur punct în ultimele două etape, va primi vizita formației CFR Cluj, aflată în revenire de formă.

Întâlnirea a fost programată să se joace duminică, 30 octombrie, de la ora 21:00, între meciurile pe care campioana României le va disputa în ultimele etape din Grupa G din Conference League, în deplasare Sivasspor și pe teren propriu cu Ballkani.

ADVERTISEMENT

Partida se anunță a fi una extrem de pasionantă și prin prisma a ceea ce s-a întâmplat în tur. CFR s-a impus la limită cu 1-0, după ce giuleștenii au ratat un penalty la ultima fază. A fost prima victorie a echipei lui Dan Petrescu în actualul sezon, în toate competițiile.

FCSB închide etapa la Cluj

Etapa a 16-a programează și alte dueluri extrem de interesante. FCSB se va deplasa la Cluj pentru întâlnirea cu Universitatea și caută revanșa după remiza din tur. Pe Arena Națională a fost un meci spectaculos, cu multe ocazii de poartă, și cu primele rateuri date de sistemul VAR în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Aflată în mare suferință, Universitatea Craiova va avea o partidă dificilă pe terenul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Mirel Rădoi are nevoie să facă ajustări importante pentru a-i aduce pe olteni la un nivel optim, în timp ce Cristiano Bergodi vrea să încurce calculele fostei sale echipe.

Etapa va începe vineri, 28 octombrie, cu meciul Chindia Târgoviște – FC Botoșani, în care ambele formații caută victoria pentru a urca în clasament, și se va încheia luni, 31 octombrie, după jocul FCSB-ului de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Programul complet cu zile și ore al partidelor din etapa a 16-a din SuperLiga, prima a returului, este următorul:

  • Vineri, 28 octombrie
  • Ora 18:00 Chindia Târgoviște – FC Botoșani
  • Ora 21:00 FC U Craiova – Farul Constanța
  • Sâmbătă, 29 octombrie
  • Ora 19:00 FC Voluntari – Petrolul Ploiești
  • Ora 21:30 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova
  • Duminică, 30 octombrie
  • Ora 18:15 UTA Arad – FC Argeș
  • Ora 21:00 Rapid – CFR Cluj
  • Luni, 31 octombrie
  • Ora 18:00 CS Mioveni – FC Hermannstadt
  • Ora 21:00 Universitatea Cluj – FCSB
ADVERTISEMENT