Sport

LPF, pregătită să decerneze trofeul la CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Acum ne urcăm în avion!” Exclusiv

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că CFR Cluj va primi trofeul și medaliile în cazul în care va reuși să învingă în Gruia pe Universitatea Craiova.
15.05.2022 | 18:45
LPF pregatita sa decerneze trofeul la CFR Cluj  Universitatea Craiova Acum ne urcam in avion Exclusiv
CFR Cluj ar putea cuceri cel de-al cincilea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost egalată în minutul 88 de către FC Voluntari, iar CFR Cluj poate deveni matematic campioană cu o victorie împotriva Universității Craiova, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că LPF s-a pregătit pentru acest moment.

Conducerea LPF pregătită de festivitatea de premiere în cazul în care CFR Cluj va câștiga cu U Craiova: „Vom decerna trofeul”

FANATIK l-a contactat pe secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, care a dezvăluit că delegația LPF se află în drum spre Cluj, unde echipa lui Dan Petrescu ar putea primi tricourile de campioni.

ADVERTISEMENT

„Dacă CFR Cluj va lua titlu matematic la finalul meciului cu Universitatea Craiova, vom decerna trofeul și medaliile. Vom fi mai mulți prezenți din partea Ligii, președintele Gino Iorgulescu și voi și eu. Chiar acum ne urcăm în avion și plecăm spre Cluj”, a declarat Justin Ștefan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Astfel, campioana României va juca în Gruia cu trofeul și medaliile pe masă, iar în cazul în care vor reuși să învingă pe Universitatea Craiova, vor putea să declanșeze fiesta și să se încoroneze regina Casa Pariurilor Liga 1, pentru a cincea oară consecutiv, cu un titlu mai puțin față de performanța Stelei și a celor de la Chinezul Timișoara.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone îi avertizează pe cei de la CFR Cluj: „Eu cred că vor avea un meci foarte greu cu Universitatea Craiova!”

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Ioan Andone a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că se așteaptă la un meci de „foc” pentru ardeleni, mai ales că au câștigat doar un meci din ultimele patru împotriva Universității Craiova.

„CFR-ul va avea un meci dificil. Craiova are un lot bun, are și jucători valoroși pe bancă, chiar dacă Reghe va face 3-4 schimbări față de ultimul meci cu Sepsi Sfântu Gheorghe din Cupă.

ADVERTISEMENT

Ei au mai bătut pe Cluj și pot să îi încurce. Eu cred că o să fie un meci foarte greu pentru CFR Cluj. Dacă vor câștiga, înseamnă că merită să fie campioana României”.

Gheorghe Mustață speră în continuare că FCSB va putea juca cu titlul pe masă: „Cred că oricine poate încurca CFR-ul”

Liderul Peluzei Nord a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că suporterii FCSB-ului mai speră la titlu și Craiova îi poate încurca pe cei de la CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

„Peluza Nord va fi alături de ei indiferent ce se va întâmpla și vom fi la Buzău în număr foarte mare! Toată lumea alături de echipă, indiferent ce se întâmplă. Cred că oricine poate încurca CFR-ul, mai ales când se joacă cu ambiții și plătiți. 

Dacă se întâmplă și la ei ce s-a întâmplat la noi, dar nu se întâmplă, poate vom juca cu titlul pe masă. Asta e țara în care trăim! Ce să mai zic?”.

  • 5 titluri consecutive are CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT