Life

O lună de la moartea lui Nosfe! Gest emoționant făcut de prietenul artistului: „Am nevoie de tine”

S-a împlinit fix o lună de când Nosfe a murit în mod fulgerător, la doar 37 ani. Prietenii nu l-au uitat, iar Lu-K Beats a făcut un gest impresionat.
16.11.2022 | 16:30
O luna de la moartea lui Nosfe Gest emotionant facut de prietenul artistului Am nevoie de tine
S-a împlinit o lună de la moartea lui Nosfe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, vestea că Nosfe a murit a căzut ca un trăsnet peste familia, prietenii și fanii artistului. Rapperul a lăsat în urmă o soție și un copil, dar și pe membrii trupei SATRA Benz, care l-au considerat un frate și un mentor. Lu-K Beats, prietenul său, a făcut un gest emoționant în memoria cântărețului.

S-a împlinit o lună de la moartea lui Nosfe. Prietenul său i-a adus un omagiu emoționant

Pe 16 octombrie, la doar 37 de ani, Nosfe s-a stins din viață. Nimic nu prevestea moartea artistului, mai ales că doar cu câteva ore înainte fusese pe scenă, în fața publicului, la ultimul concert pe care l-a susținut. O lună a trecut de atunci, dar durerea pricinuită de pierderea lui nu s-a stins.

ADVERTISEMENT

Oamenii care l-au avut zi de zi alături nu percep faptul că Nosfe nu mai este fizic lângă ei, dar îl păstrează viu prin tot felul de metode.

Lu-K Beats, colegul său din SATRA Benz, și cel care l-a considerat un adevărat frate pe artist, a făcut un gest emoționant în memoria lui.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și-a tatuat portretul lui Nosfe și nu a ezitat să scoată în evidență albastrul pătrunzător al ochilor lui Darius Vlad Crețan. Luca George a însoțit chipul prietenului său și un mesaj emoționant.

„Dacă te inspir, ești omul meu. Am nevoie de tine mereu”, este textul pe care artistul și l-a tatuat pe braț în memoria lui Nosfe.

ADVERTISEMENT

Luca a surprins totul într-un videoclip pe care l-a publicat pe TikTok alături de descrierea „Îmi lipsești atât de mult”, iar fanii au apreciat gestul.

„Ăștia da prieteni adevărați”, „Cei mai frumoși ochi”, „Un om cu coloană, mereu sincer și modest”, au scris oamenii în comentarii.

ADVERTISEMENT
@lukbeatsi miss you so much 😔♬ original sound – Lu-K Beats

Pe Instagram, Lu-K Beats a publicat un videoclip în care Nosfe râde, ținând în brațe o sticlă de sifon, cel mai probabil aluzie la prietenii falși. Prin imaginile respective, artistul a marcat ziua în care s-a împlinit o lună de când rapperul a murit și faptul că totul se simte „ca și cum ar fi fost ieri”.

Ce a publicat Mădălina Crețan cu o zi înainte să se împlinească o lună de la moartea lui Nosfe?

După ce și-a pierdut contul de Instagram, Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, ține legătura cu publicul pe Facebook. Pe 15 noiembrie, ea a distribuit una din melodiile soțului său, lansată în urmă cu 11 luni.

„O zi” transmite un mesaj de iubire, o rugăciune ca femeia iubită să fie puternică și să reziste pentru că totul o să fie bine, iar textul scris atunci de Nosfe are acum o semnificație aparte pentru cei dragi.

„Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare / Puterea e-n mine, e tare, ca cerul albastru și raza de soare / Dar știu c-o să treacă, promit, la momentul potrivit / O să vezi că nu te mint, nu te-aș minți că știu mă simți”, sunt versurile din prima strofă a melodiei.

Nosfe a apărut la Chefi la Cuțite înainte să moară

Chiar dacă el a murit în octombrie, cei care l-au îndrăgit au avut ocazia să-l mai vadă pe Nosfe în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Deși a fost eliminat după al zecelea battle, și-a pus amprenta asupra oamenilor de acolo.

„Timpul ăsta în concurs, ca parte din echipa mea, îl prețuiesc cu adevărat pentru că mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie.

Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”, a scris Chef Florin Dumitrescu în social media după ce rapperul a fost eliminat. 

ADVERTISEMENT