Fotbal intern

Luka Maric, seară de coşmar în CFR Cluj – FC Argeş! A comis două penalty-uri în trei minute şi şi-a dat şi un autogol

01.03.2021 | 21:39
Luka Maric seara de cosmar in CFR Cluj  FC Arges A comis doua penaltyuri in trei minute si sia dat si un autogol
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o repriză de vis cu FC Argeș, partidă în care a primit două penalty-uri într-un interval de trei minute, ambele lovituri de la 11 metri fiind transformate de Ciprian Deac. De cealaltă parte, Luka Maric, fundașul central croat al piteștenilor, este ghinionistul serii, după ce a provocat ambele penalty-uri.

Seară de coșmar pentru Luka Maric. Două penalty-uri comise și un autogol

UPDATE, 1 martie, ora 21:39 / Luka Maric are de departe o seară neagră, fundașul central croat și-a dat și un autogal imediat după începutul reprizei secunde, în minutul 49.

ADVERTISEMENT

Pe site-urile de live score, Gabriel Debeljuh este menționat ca fiind autorul golului, Luka Maric fiind cel care a atins ultimul mingea, însă nu mai avea cum să evite golul.


Ciprian Deac a înscris în minutul 35 și 38, ajungând la 8 reușite în actuala ediție de campionat și fiind din nou golgheterul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Două penalty-uri făcute de Luka Maric în CFR Cluj – FC Argeș

CFR Cluj a primit două penalty-uri în meciul cu FC Argeș, ambele decizii fiind luate ferm și fără emoții de către Sebastian Colțescu, arbitrul duelului dintre cele două formații.

Luka Maric a greșit la ambele penalty-uri primite de clujeni, prima dată faultându-l pe Gabriel Debeljuh, iar la al doilea a făcut henț în interiorul careului.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a fost executantul ales de Edi Iordănescu, iar golgheterul clujenilor nu a dezamăgit și a schimbat partea în care a executat al doilea penalty, fără să îi dea nicio șansă lui Alexandru Greab, portarul piteștenilor.

Ilie Dumitrescu nu înțelege cum a greșit Maric

Ilie Dumitrescu a comentat primul penalty făcut de Luka Maric, iar la al doilea l-a scuzat și a spus că a fost ghinionist: „Nu înțeleg ce făcea acolo, nu înțeleg cum nu s-a informat din timp pe teren”.

ADVERTISEMENT

„La al doilea penalty e vorba de ghinion, a fost o pozție naturală a corpului, nu mai avea ce să facă. Dar problema rămâne la primul penalty făcut”, a mai spus „Mister” la TV DigiSport.

Edi Iordănescu a vorbit înaintea de meciul dintre CFR Cluj și FC Argeș și se declara încrezător, chiar dacă echipa sa urma să întâlnească revelația campionatului: „Întâlnim o echipă cu o formă foarte bună, care a suferit o transformare incredbilă, în sens pozitiv. Noi avem mare de cele trei puncte și ne ducem după ele cu siguranță. CFR-ul e într-un proces de reformare, încercăm să construim un alt tipar.

Cuvântul timp și răbdare nu există în vocabular, încercăm să ne ducem după puncte și încercăm să avem un joc bun, consistent. Vreau să facem un meci bun și să fim mai atenți în fața porții. Gazonul a fost și este un adversar pentru noi, dar am certitudini din partea conducerii că se vor regla lucrurile. Nu trebuie să ne găsim alibiuri în suprafața de joc”.

ADVERTISEMENT