Sport

Lumea sportului, în stare de șoc după decesul lui Chadwick Boseman! Mesajele postate de Hamilton, Aubameyang sau LeBron James

29.08.2020 | 22:38
Lumea sportului in stare de soc dupa decesul lui Chadwick Boseman Mesajele postate de Hamilton Aubameyang sau LeBron James
ADVERTISEMENT

Chadwick Boseman a fost unul dintre actorii care a devenit cunoscut la nivel global datorită rolului de super-erou din pelicula “Black Panther”, dezvoltată de Marvel. Semnul său cu brațele încrucișate la piept a devenit un simbol al luptei împotriva discriminării la nivel global.

Îndrăgitul actor s-a stins la doar 43 de ani din cauza unui cancer la colon. Anunțul a fost făcut de familie și a șocat întreaga lume. Boseman nu a fost doar un actor, ci și un om care iubea foarte mult sportul.

ADVERTISEMENT

A fost nelipsit de la meciurile de baschet din NBA și a fost prieten cu foarte mulți sportivi de cel mai înalt nivel precum: LeBron James, Pierre-Emerick Aubameyang, Lewis Hamilton sau Kylian Mbappe.

Lumea sportului, în stare de șoc după decesul lui Chadwick Boseman!

De altfel, sportivii au folosit rețelele de socializare pentru a transmite mesajele de condoleanțe după dispariția lui Chadwick Boseman. În postările lor, superstarurile vorbesc despre Boseman ca despre o figură care a inspirat lupta împotriva rasismului de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Belgiei și i-a dedicat lui Chadwick această performanță. La ieșirea din mașină, Hamilton a făcut celebrul gest al actorului din filmul Black Panther cu mâinile încrucișate la piept.

Mesajele postate de Hamilton, Aubameyang sau LeBron James

“Aș vrea să dedic acest pole position lui Chadwick. A fost un an foarte dificil pentru noi toți, dar acum auzind aceste vești de dimineața, chiar m-a durut. Ce a realizat și moștenirea pe care o lasă este ceva incredibil pentru mine.

ADVERTISEMENT

A inspirat o întreagă generație de tineri de culoare și femei și le-a inspirat o putere de super-erou să privească în sus”, a scris Hamilton.

Aubameyang i-a dedicat golul din Supercupa Angliei

Pierre Emerick-Aubameyang a marcat în Supercupa Angliei pentru Arsenal împotriva lui Liverpool și a celebrat tot cu celebrul gest din “Black Panther”. Fotbalistul a scris un mesaj și pe rețelele de socializare:

ADVERTISEMENT

“Cu toții simțim pierderea ta! Să te odihnești în pace. Ne-ai dat atât de multă speranță și putere. Mulțumim pentru tot”, a scris starul celor de la Arsenal.

Mesajele sportivilor din întreaga planetă: 

ADVERTISEMENT