Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Luptă dură pentru evitarea retrogradării: “Oricine de la locul 7 în jos poate să cadă!”

Robert Niţă a analizat, la FANATIK SUPERLIGA, situaţia din play-out, spunând că oricare dintre echipele din play-out pot intra în hora retrogradării.
08.03.2024 | 15:25
Lupta dura pentru evitarea retrogradarii Oricine de la locul 7 in jos poate sa cada
Luptă dură pentru evitarea retrogradării: “Oricine de la locul 7 în jos poate să cadă!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sezonul regulat din SuperLiga se încheie în acest weekend. Este o luptă nebună pentru ultimele două locuri de play-off, pentru care se bat cinci echipe, cele cinci partide fiind programate vineri, de la ora 20:00.

Luptă dură pentru evitarea retrogradării: “Voluntari pe lângă Petrolul este Real Madrid având în vedere condiţiile”

Farul, U Cluj, Sepsi, Hermannstadt şi UTA Arad speră să intre între primele 6. Dar, trei dintre aceste formaţii vor rămâne în play-out, iar Robert Niţă este de părere că şi aceste echipe intră în hora retrogradării.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niţă a vorbit şi de situaţia celor de la FC Voluntari, aflaţi într-un declin accentuat. Probleme sunt şi la Petrolul, acolo unde situaţia financiară este din nou dificilă:

“Voluntari intră tot timpul în cantonament la hotel. Sunt condiţii bune acolo. Vorbeam de Petrolul. Voluntari pe lângă Petrolul este Real Madrid având în vedere condiţiile.

ADVERTISEMENT

Au terenuri de antrenament în spatele stadionului. După antrenament au masă. Cei de la Petrolul se antrenează prin fel şi fel de comune. Lucrurile sunt foarte bine organizate la Voluntari. 

“De la locul 7 în jos, poate să cadă oricine”

Dar este adevărat că există această lipsă de rezultate prin care echipa coboară-coboară după ce evoluţiile îţi dau speranţe. Unde era Rapidul cu şase puncte pierdute în faţa celor de la Voluntari. 

ADVERTISEMENT

În momentul în care nu te bate acasă FCSB, nu te bate Rapidul, câştigi la Ploieşti… Eu cred că Voluntari se va salva. De la locul 7 în jos, poate să cadă oricine. Ştiţi de ce?

Vor fi o mare problemă pentru echipele care speră la play-off. Pentru două dintre ele va fi o mare problemă dezamăgirea ratării play-off-ului. Voluntari ştie de două luni că e în play-out.

ADVERTISEMENT

Dar Hermannstadt, Sepsi sau U Cluj care au sperat la o performanţă şi se trezesc acolo, mai pierd şi primele două etape, situaţia e “groasă” rău. La înjumătăţire, eşti la un meci de locurile de baraj”, a spus Robert Niţă.

Luptă dură pentru evitarea retrogradării: “Oricine de la locul 7 în jos poate să cadă!”

ADVERTISEMENT