Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„M-a sunat Șucu. Se va răzvrăti. Are dreptate!” Gigi Becali face dezvăluiri spectaculoase despre patronul Rapidului

Gigi Becali și Dan Șucu au pus țara la cale. Patronul FCSB-ului susține că a fost sunat de omologul său de la Rapid, care i-a cerut ajutorul
02.04.2024 | 13:10
Ma sunat Sucu Se va razvrati Are dreptate Gigi Becali face dezvaluiri spectaculoase despre patronul Rapidului
„M-a sunat Șucu. Se va răzvrăti. Are dreptate!” Gigi Becali face dezvăluiri spectaculoase despre patronul Rapidului. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este atacat constant de omologul său de la Rapid, Gigi Becali susține că are o relație bună cu Dan Șucu. Patronul FCSB-ului a dezvăluit ce a discutat ultima dată cu acționarul majoritar al giuleștenilor.

Gigi Becali, dezvăluiri spectaculoase de la discuția cu Dan Șucu: „Nu vreau să fii tiran!”

FCSB și Rapid se războiesc pe teren și în declarații, dar Gigi Becali și Dan Șucu au o relație destul de apropiată. Latifundiarul din Pipera a povestit ce a discutat la telefon cu șeful Mobexpert, care vrea să schimbe modul de distribuire a drepturilor TV în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Șucu se va răzvrăti. El e băiat deștept. Încet, încet se va răzvrăti. Nu pot să spun de ce, dar el a încercat niște lucruri. M-a contactat, apoi l-am sunat eu. O să vezi! În viitorul apropiat el se va răzvrăti și o să ceară niște drepturi, care sunt legitime. Omul e om de afaceri, e om deștept.

Se va răzvrăti împotriva organizării privind distribuirea drepturilor TV. Acum se împarte în funcție de audiență. Eu i-am spus în felul următor: ‘Eu, pentru că tu ești prietenul meu și pentru că ai dreptate, te susțin, dar nu îmi cere mie să fac tam-tam pe chestia asta pentru că, în primul rând, ne facem de râs’. Că în loc de 60.000, luăm 100.000. Adică pentru 30-40 de mii nu trebuie să ne facem de râs.

ADVERTISEMENT

El zice așa. ‘Creăm un precedent’. Ce înseamnă acest precedent. ‘Avem 10 cluburi care votează asta’. I-am zis ‘Noi votăm 10 cluburi, dar când facem asta procedăm ca Burleanu’. ‘Cum adică?’ ‘Aplicăm tirania! Și eu nu vreau să facem asta. Și nu vreau nici tu să faci asta, pentru că ești prietenul meu și vreau să te iubească lumea’.

Și a zis ‘Păi, de ce? Că e drept’. Da, e drept, dar e drept să atacăm frontal, pe dreptate și pe față. Dacă ne apucăm să luăm 10 voturi facem ca Burleanu. Aplicăm tirania, instigăm mulțimea săracă sau pe cei interesați împotriva celor puțini. Adică tirania majorității împotriva minorității.

ADVERTISEMENT

Asta e tiranie. Una e să voteze lumea ce vrea și ce e drept și alta e să voteze majoritatea săracă, căreia îi dai niște avantaje, împotriva săracilor. Asta tiranie. Și eu i-am zis ‘Tiran nu am fost și nu vreau să fiu și nu vreau să fii nici tu’. El nu și-a dat seama. ‘Atunci cum să facem?’

Acum nu se poate face nimic. Banii ăștia se împart așa că nu avem cu cine juca, nu au bani. Când vin drepturile TV următoare cerem 10.000.000 în plus. Putem să cerem că merităm. Iar cei 10.000.000 în plus, pe care îi negociem noi că suntem oameni de afaceri, să se împartă pe audiență. Noi negociem, luăm încă 10 milioane, iau și cluburile mici, dar pe audiență.

ADVERTISEMENT

Ce s-a împărțit acum nu putem să întoarcem. Putem să mergem la Instanța. ‘Domne, aici e vorba de proprietatea unui club’. Propietatea clubului e pe audiență. Tot imaginea mea se vinde. Și câștigăm. Doar că noi am fost de acord ca și cluburile mici să ia în funcție de clasament pentru că nu au săracii bani. De unde să scoată bani?

Și atunci i-am zis ‘Dane, noi trebuie să ne sacrificăm!’ Și Dan nu e de acord cu asta. El om de afaceri și nu i-o scoți din cap. La el nu merge că îi e milă… Nu îl scoți din ale lui”, a dezvăluit Gigi Becali, în excluisvitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Eu te susțin cu vorba, dar în luptă nu intru cu tine. Ai dreptate, dar nu intru în război”

„Eu i-am spus. ‘Eu te susțin cu vorba, dar în luptă nu intru cu tine. Ai dreptate, dar nu intru în război. Pentru că nu îl câștigăm’. Eu cred că l-am convins pe Dan. Nu au oamenii bani, ce să faci? Nu trebuie să joci cu ei? Altfel se desființează fotbalul.

El zice ‘Nu, domne, să nu mai bage bani primăriile.Există oameni de afaceri!’ ‘Zici tu că există oameni de afaceri care sunt dispuși să piardă 3-4 milioane de euro pe an? Eu nu cred’”, a adăugat patronul FCSB-ului.

Gigi Becali, DEZVALUIRI SPECTACULOASE despre Dan Sucu: “NU VREAU SA FIM TIRANI”

ADVERTISEMENT