Fotbal intern

Macedonenii i-au luat frica României: ”Un punct nu este deloc un rezultat rău”

24.03.2021 | 20:01
Macedonenii iau luat frica Romaniei Un punct nu este deloc un rezultat rau
ADVERTISEMENT

Macedonenii au luat frica echipei naționale a României, iar mijlocașul Boban Nikolov este de părere că un rezultate de egalitate ar fi foarte bun în startul preliminariilor CM 2022.

”Tricolorii” debutează joi în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. România – Macedonia de Nord, de la ora 21:45, este un meci foarte important, contra uneia dintre rivalele la locul 2.

ADVERTISEMENT

În absența lui Mirel Rădoi, aflat în izolare, secundul Nicolae Dică a fost cel care a susținut conferința de presă și a anunțat că speră ca ”tricolorii” să scoată cel puțin 7 puncte din primele trei partide.

Naționala României le inspiră frică macedonenilor

”Aștept cu nerăbdare să-i întâlnesc pe foștii coechipieri cu care am fost coleg de cameră, dar acum sunt adversarii mei. Un punct nu este deloc un rezultat rău pentru noi având în vedere că România este favoritĂ, dar cu siguranță sperăm la un rezultat mai bun”, a declarat cu frică macedoneanul Boban Nikolov înaintea meciului România.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce simte că va juca pe stadionul pe care naționala Macedoniei de Nord va evolua și la turneul final al Euro, fostul jucător de la Viitorul a evitat un răspuns clar. ”Cel mai important lucru este să ne concentrăm asupra meciului de mâine, mai este timp până la Campionatul European.

Mă bucur că am ocazia să joc chiar aici, pe acest stadion. Cel mai important lucru este să se calmeze această situație tulbure astfel încât să existe public la turneul final, pentru că avem cu toții prieteni aici și care vor să ne vadă la Campionatul European”, a mai spus Nikolov la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Macedoniei nu are probleme de lot

Selecționerul Macedoniei de Nord, Igor Angelovski, și-a început discursul cu un mesaj pentru Mirel Rădoi: ”Salutări colegului meu Rădoi, sper să aibă test negativ și să fie alături de mine pe teren mâine”.

”Macedonia are adesea o problemă cu accidentările, iar cel mai important lucru este că cei care sunt aici vor fi gata să joace. Respectăm România, este o echipă care are jucători tineri foarte bucni, chiar dacă în același timp echipa lor U21 joacă la Campionatul European”, a continuat selecționerul macedonenilor.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să spun că avem emoții pentru că vom juca aici la Campionatul European. Venim într-o țară prietenoasă în care sunt mulți oameni care vin din Macedonia. Sper că românii vor fi fanii noștri la acele meciuri de la Campionatul European”, a încheiat Angelovski.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,37 este cota pentru ”sub 0,5 goluri în prima repriză” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT