Sport

„Maimuțăreala asta eu n-o s-o înțeleg niciodată!” Ilie Dumitrescu, reacție fără precedent la adresa unui titular de la FCSB după gestul din meciul cu Petrolul!

Ilie Dumitrescu a răbufnit la adresa unui fotbalist de la FCSB. Jucătorul „roș-albaștrilor” a fost protagonistul unui gest reprobabil în disputa cu Petrolul, scor 1-0.
04.03.2024 | 10:52
Maimutareala asta eu no so inteleg niciodata Ilie Dumitrescu reactie fara precedent la adresa unui titular de la FCSB dupa gestul din meciul cu Petrolul
Ilie Dumitrescu a criticat gestul unui titular de la FCSB din meciul cu Petrolul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB și-a consolidat poziția în fotoliul de lider după victoria cu Petrolul de pe Arena Națională, scor 1-0, în etapa a 29-a din SuperLiga. Liderul poate avea parte de o penultimă etapă perfectă a sezonului regulat, dacă Rapid și Universitatea Craiova se încurcă reciproc luni seară în Bănie. Ilie Dumitrescu a analizat jocul „roș-albaștrilor” și a criticat dur gestul unui titular de la FCSB.

Risto Radunovic, aproape de eliminare în meciul cu Petrolul

FCSB a făcut un pas important spre câștigarea titlului după victoria cu Petrolul. Farul și CFR Cluj au remizat la Ovidiu, iar un pas greșit al Rapidului în derby-ul de luni seară cu Universitatea Craiova ar putea însemna etapa perfectă pentru echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre FCSB și Petrolul a fost extrem de tensionat. Jucătorii celor două formații s-au „încăierat” de mai multe ori, „centralul” Florin Andrei fiind nevoit să oprească partida. Cel mai tensionat moment s-a petrecut în minutul 82, când Risto Radunovic a riscat să fie eliminat.

Fundașul muntenegrean a primit cartonașul galben după ce i-a băgat mâna în gât lui Alexandru Ișfan. Fotbalistul împrumutat de Petrolul de la Universitatea Craiova a cerut o lovitură de la 11 metri după o posibilă intervenție a lui Radunovic.

ADVERTISEMENT

„Maimuțăreala asta eu n-o s-o înțeleg niciodată!” Ilie Dumitrescu, reacție fără precedent la adresa unui titular de la FCSB după gestul din meciul cu Petrolul!

Scandalul a continuat, jucătorii celor două echipe fiind potoliți cu greu de arbitri. Risto Radunovic l-a lovit cu palma peste față pe Bart Meijers, însă fundașul stânga de la FCSB a scăpat de o eliminare chiar înaintea derby-ului de pe Arena Națională cu Rapid.

Ilie Dumitrescu nu a trecut cu vederea peste gestul lui Radunovic și a avut un discurs vehement. „Chiar nu înțeleg, ai 1-0, mai sunt câteva minute… Maimuțăreala asta eu n-o s-o înțeleg niciodată.

ADVERTISEMENT

Chestiile astea eu nu le înțeleg, nu le înțeleg, eu nu pot să le înțeleg. Pentru că poți să rupi echilibrul, poți să nu joci meciul următor. Sunt probleme, poți să nu joci în meciul următor.

N-ai voie să faci așa ceva. Și așa sunt probleme. Dacă te uiți pe banca FCSB-ului, nu este o bancă… dar revine Olaru și mai ai o soluție, două. N-ai voie să faci așa ceva!

ADVERTISEMENT

Radunovic e un luptător, este un jucător care are determinare, atitudine, dar nu să împingi adversarul și facă chestii din astea. Mie nu-mi place chestia asta pe care o văd și la alte echipe”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Gigi Becali a încercat să-l scoată pe Risto Radunovic: „I-a dat în semn de prietenie”

Gigi Becali a intrat în direct după derby-ul cu scântei dintre FCSB și Petrolul. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a comentat inclusiv faza tensionată cu Risto Radunovic. Omul de afaceri susține că fotbalistul său a încercat doar să pună capăt conflictului.

“Nu cred, Radunovic nu i-a dat cu palma să îl lovească, i-a dat în semn de prietenie. ‘Hai, mă, taci din gură’ sau cam așa ceva”, a spus Gigi Becali. Siyabonga Ngezana este suspendat pentru derby-ul cu Rapid din ultima etapă a sezonului regulat.

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu l-au luat la țintă pe Alexandru Ișfan: „Să cerșești de așa manieră…”

Alexandru Ișfan a încercat să obțină o lovitură de pedeapsă în finalul meciului, însă reluările video au arătat că fotbalistul Petrolului a simulat. Viorel Moldovan și Florin Răducioiu l-au luat la țintă pe Ișfan, intrat pe parcursul meciului în teren.

„Penibil. Nu poți să faci așa ceva. Și la antrenamente dacă îi ia unul mai tare, plâng. La antrenamente fac la fel. Este scandalos”, a spus Florin Răducioiu, la TV Prima Sport.

„Să cerșești de așa manieră… penibil. De asta când se duc în străinătate îi iau ăia pe capotă… plâng”, a completat Viorel Moldovan.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,75 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid - FCSB