Sport

Malcom Edjouma, detalii despre cum s-a pregătit derby-ul CFR Cluj – FCSB: “Am vorbit cu Mihai Stoica”

Malcom Edjouma, mijlocașul FCSB-ului, a mărturisit detalii la conferința de presă despre cum s-a pregătit derby-ul cu CFR Cluj.
04.02.2023 | 14:41
Malcom Edjouma detalii despre cum sa pregatit derbyul CFR Cluj  FCSB Am vorbit cu Mihai Stoica
Malcom Edjouma a susținut conferința de presă înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB caută a doua victorie a anului în partida cu CFR Cluj, duminică, 5 februarie, ora 21:00. Malcom Edjouma consideră că roș-albaștrii trebuie să se mobilizeze la fazele fixe, principala armă a echipei lui Dan Petrescu.

Malcom Edjouma nu se gândește la gol în derby-ul cu CFR Cluj: „Fără o victorie nu înseamnă nimic”

Totodată, vicecampioana României caută revanșa din meciul tur de pe Arena Națională. Ardelenii s-au impus în stilul caracteristic, scor 0-1 după golul marcat în urma unei faze fixe.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a vorbit despre duelul cu CFR Cluj, precizând că trebuie să fie mai atenți la fazele fixe. Mijlocașul francez consideră special meciul cu echipa lui Dan Petrescu.

„Un gol marcat mâine fără o victorie nu înseamnă nimic, vreau să câștigăm. Totul s-a schimbat în rău în doar două, trei minute cu Farul. Cred că uneori e așa fotbalul, nu poți controla toate acțiunile dintr-un meci.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma cere atenție la fazele fixe înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Am vorbit cu Mihai Stoica”

„(n.r. meciul pierdut cu Farul) E în trecut, acum trebuie să ne concentrăm la jocul cu CFR Cluj. Toate partidele sunt importante, trebuie să fim mereu pregătiți. Fiecare meci îl jucăm la victorie.

Poate e mai specială CFR pentru că ne luptăm cu ei la campionat mereu, dar repet, vrem să-i batem pe toți. Cred că avem nevoie să fim atenți la fazele fixe și să profităm de fiecare ocazie pe care o avem.

ADVERTISEMENT

Da, am vorbit cu Mihai Stoica, ne-a încurajat. Am învățat că trebuie să stăm concentrați până în ultimul minut”, au fost cuvintele lui Malcom Edjouma.

CFR Cluj a revenit pe primul loc după victoria din deplasare cu Farul, scor 0-3, în prima etapă de la reluarea SuperLigii. Ardelenii au adunat 50 de puncte cu șapte etape rămase din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FCSB a scăpat printre degete victoria cu Farul, scor 2-3 din runda precedentă și se mulțumește cu locul 4, adunând 41 de puncte în 23 de partide.

Malcom Edjouma nu se gândește să plece de la FCSB: „Nu mi-a spus nimic agentul”

În ultima vreme s-a scris că Malcom Edjouma va face pasul la MOL Fehervar, însă mijlocașul francez a mărturisit că nu știe nimic în acest sens.

„Sunt aici acum, nu mă gândesc la transfer. Nu mi-a spus nimic agentul. Eu sunt aici, dacă ceva o să vină mă voi gândi, dar deocamdată mă concentrez la ce am de făcut la FCSB”, au fost cuvintele lui Malcom Edjouma.

FCSB, fără Dawa și Coman în derby-ul cu CFR Cluj

Partida cu Farul nu a fost una nereușită doar din pricina rezultatului. Echipa finanțată de Gigi Becali i-a pierdut pe Dawa și Coman pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Fundașul în vârstă de 26 de ani a primit direct cartonașul roșu după o intrare din postura de ultim apărător la Denis Alibec și a fost suspendat o etapă.

De cealaltă parte, Florinel Coman nu poate evolua din cauza cumului de cartonașe galbene. În meciul cu „marinarii”, „șeptarul” FCSB-ului a fost avertizat după ce a protestat la deciziile lui Horațiu Feșnic.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „rezultat final sau ambele înscriu: X sau GG” la meciul CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT