News

Marcel Ciolacu, bolnav de Covid-19. Întâlnirea cu Maia Sandu a fost anulată

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost diagnosticat vineri cu Covid-19 și a fost obligat să își anuleze vizita programată cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.
29.07.2022 | 13:20
Marcel Ciolacu bolnav de Covid19 Intalnirea cu Maia Sandu a fost anulata
Este a doua oară când Marcel Ciolacu are probleme din cauza Covid-19. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

În trecut, liderul social-democraților a fost nevoit să se autoizoleze din cauza apropierii de persoane care au avut Covid-19. Conform informațiilor jurnaliștilor de la Antena 3, se pare că Marcel Ciolacu ar fi contractat virusul în urmă cu două zile, la un eveniment organizat în județul Dâmbovița cu tinerii din PSD.

Marcel Ciolacu se simte bine și este în izolare

Potrivit surselor citate de news.ro, Ciolacu se află în izolare și se simte bine. Cel care deține și funcția de președinte al Camerei Deputaților a aflat că are Covid-19 în urma unui test pe care l-a făcut recent.

ADVERTISEMENT

Se pare că liderul social-democraților se testează periodic, având în vedere întâlnirile oficiale dese pe care le are programate în agendă. Asttel, în urma unui astfel de test a aflat că a contractat noul coronavirus chinezesc.

La întâlnirea cu Maia Sandu va participa preşedinta interimară a Senatului, Alina Gorghiu. Ele se vor vedea la ora 14:15, în sala I. Ghe. Duca, conform unui anunț al reprezentanților Senatului.

ADVERTISEMENT

Ultimul mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu

Pe pagina de Facebook a președintelui PSD încă nu a fost postat niciun mesaj cu privire la infectarea cu noul coronavirus chinezesc. Ultima postare a liderului social-democrat este cea referitoare la Ziua Imnului Național și care a fost publicată în urmă cu două ore:

Imnul Național este cel mai puternic simbol al apartenenței românilor la valorile naționale. Versurile sale reprezintă liantul tuturor generațiilor care au contribuit la construcția României de astăzi.

ADVERTISEMENT

Imnul Național ne-a ținut uniți atât în momentele dificile ale națiunii noastre, cât și atunci când am celebrat reușitele sportivilor sau olimpicilor noștri.

Românii, indiferent de zona în care locuiesc, au un singur Imn, ale cărui versuri reprezintă cea mai frumoasă reprezentare a sufletului nostru românesc!” Știre în curs de actualizare. Revenim curând cu informații suplimentare despre acest subiect.

ADVERTISEMENT