Fotbal intern

Marcel Pușcaș, un nou atac violent la adresa conducerii FRF: ”Spălător de morți, bufon și habarnist”

02.04.2021 | 08:27
Marcel Puscas un nou atac violent la adresa conducerii FRF Spalator de morti bufon si habarnist
ADVERTISEMENT

Fostul candidat la președinția FRF, Marcel Pușcaș, a lansat un nou atac la adresa conducătorilor de la Casa Fotbalului pe care îi acuză de faptul că nu au ieșit public să vorbească după umilința din Armenia.

Imediat după meciul de la Erevan, Pușcaș a vorbit pentru FANATIK și a taxat numeroasele erori pe care le-a comis Mirel Rădoi și a pus încă o dată sub semnul întrebării decizia de a numi pe banca echipei naționale un antrenor lipsit de experiență.

ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu, membru al Comisie Tehnice a Federației Române de Fotbal, a vorbit despre situația lui Rădoi pe banca tehnică a ”tricolorilor” și a precizat că acesta a fost desemnat selecționer al României într-un plan mult mai complex.

Liderii FRF, atacați virulent de Marcel Pușcaș

După ce l-a arătat cu degetul pe Mirel Rădoi pentru eșecul naționalei din meciul cu Armenia, Marcel Pușcaș a revenit cu un atac extrem de dur la adresa conducerii FRF, pe care o acuză că se ascunde după umilința de la Erevan.

ADVERTISEMENT

Într-o postare făcută pe contul de Facebook cu titlul ”’EXPERIMENTUL ROMÂNIA’, LA FRF”, Pușcaș îi pune la zid pe președintele Răzvan Burleanu, pe consilierul Andrei Vochin și pe directorul tehnic al federației, Mihai Stoichiță.

”Oare unde sunt ‘specialiștii’ în ale tehnicii, VOCHIN- ziaristul spălător de morți, STOICHIȚĂ- bufonul și Burleanu- habarnistul? Au trecut 24 de ore de la meci. Nimic, nicio declarație, o zeflemea, un aer superior?”, a scris fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș atac FRF

Demisionează Rădoi după umilința de la Erevan?

”Nu mai luptați împreună? Nu mai sunteți împreună fotbal, nici măcar cu neșcolitul Rădoi? Noul slogan al FRF ar trebui să fie: ÎMPREUNĂ FUGIM CA POTÂRNICHILE! Ieșiți fraților în față! Curaj, demnitate, responsabilitate. Ați auzit de aceste precepte și virtuți?”, se încheie mesajul lui Marcel Pușcaș.

Fostul mare atacant Gabi Balint s-a alăturat valului de contestatari ai lui Mirel Rădoi. Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni este convins că selecționerul va demisiona înainte de finalul campaniei de calificare la CM 2022.

ADVERTISEMENT

Jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională a României, Dorinel Munteanu, îl consideră pe Mirel Rădoi principalul vinovat al dezastrului din startul campaniei de calificare la turneul final din Qatar și s-a arătat nemulțumit de schimbările făcute de acesta în meciul cu Armenia.

ADVERTISEMENT