Sport

Marea surpriză la care Edi Iordănescu e forțat să apeleze. Sorescu, fundaș stânga! Cum a arătat primul ”11”. Update exclusiv

Edi Iordănescu are mari probleme cu postul de fundaș stânga pentru meciul Andorra - România, iar FANATIK a aflat că este nevoit să joace în acea poziție cu Deian Sorescu.
25.03.2023 | 20:24
Marea surpriza la care Edi Iordanescu e fortat sa apeleze Sorescu fundas stanga Cum a aratat primul 11 Update exclusiv
Edi Iordănescu are mari probleme cu postul de fundaș stânga pentru meciul Andorra - România, iar FANATIK a aflat că este nevoit să joace în acea poziție cu Deian Sorescu. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT
25-03-2023
18:28

Deian Sorescu, titular ca fundaș stânga așa cum a anunțat FANATIK

Deian Sorescu este titular pentru România împotriva Andorrei și va juca pe postul de fundaș stânga așa cum a anunțat FANATIK. Edi Iordănescu recurge la această variantă din cauza numeroaselor probleme pe acest post. Iată cum arată formula de start: 

I. Radu – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Sorescu – Olaru, R. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Moruțan.

Naționala României este lovită de un ”blestem” la nivel de fundași stânga. După ce Nicușor Bancu s-a accidentat și va lipsi o perioadă mai lungă, selecționerul l-a pierdut și pe Mario Camora, care a fost înlocuit la lot cu Marius Ștefănescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Edi Iordănescu, forțat să joace cu Deian Sorescu fundaș stânga

În aceste condiții, principalul favorit la postul de fundaș stânga a devenit Raul Opruț, iar selecționerul Edi Iordănescu a pregătit în ultimele zile jocul din Andorra cu fotbalistul de la FC Hermannstadt pe acea poziție.

ADVERTISEMENT

Doar că Opruț are și el probleme medicale și chiar a fost menajat la antrenamentul de vineri. Staff-ul medical de la prima reprezentativă a încercat să-l pună pe picioare în timp util, dar nici măcar injecțiile nu au ajutat.

Din informațiile FANATIK, jucătorul nu va putea fi prezent pe teren la partida din Andorra, deși se află pe foaia de joc, astfel că pe postul de fundaș stânga va fi folosit Deian Sorescu de la FCSB, deși acesta era pregătit să joace pe alt post.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a pregătit toată săptămâna echipa de start cu Sorescu în poziție de atacant stânga, însă din cauza problemelor din defensivă se vede nevoit să-l retragă pe acesta pe postul de fundaș stânga.

Cum ar putea arăta echipa de start a României

În aceste condiții, selecționerul are mai multe variante pentru partea stângă a atacului naționalei la întâlnirea din Andorra, însă, din informațiile FANATIK, cele mai mari șanse să joace acolo le are Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a conturat deja primul ”11” pentru debutul în preliminariile Euro 2024, astfel că în linia de atac vor juca Dennis Man în dreapta, Denis Alibec în centru și Olimpiu Moruțan în stânga.

Sunt șanse foarte mari ca echipa de start a României în meciul cu Andorra să fie următoarea: I. Radu – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Moruțan.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au ales să joace în galben complet la debutul în preliminariile Euro 2024 și vor folosi pentru întâia dată noul echipament care a fost lansat oficial în urmă cu numai câteva zile. Andorra a ales să evolueze în roșu.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 1,57 este cota pentru „12 pauză / 2 final” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT