Sport

Marian Iancu, impresionat de Edi Iordănescu înainte de România – Elveția: ”E de pus în ramă”

Marian Iancu a venit la Arena Națională pentru meciul România - Elveția și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu.
21.11.2023 | 21:43
Marian Iancu impresionat de Edi Iordanescu inainte de Romania  Elvetia E de pus in rama
Marian Iancu a venit la Arena Națională pentru meciul România - Elveția și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Reprezentativa noastră a obținut biletele pentru turneul final al Euro 2024 după victoria în fața Israelului, însă dacă nu pierde în ultima etapă a Grupei I va încheia campania pe primul loc.

Edi Iordănescu, lăudat de Marian Iancu înainte de România – Elveția

Cu puțin timp înainte de partida România – Elveția, care încheie preliminariile, Marian Iancu a vorbit la superlativ de selecționerul Edi Iordănescu pentru felul cum a pregătit jocul cu Israel, cel care a adus calificarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt eu fan Edi Iordănescu, nu mi-a plăcut cum a jucat în calificări, dar ce a făcut cu Israel e de pus în ramă, e de predat la școala de antrenori, e de dat examen pentru licența Pro din el.

E un meci câștigat în săptămâna premergătoare de staff-ul tehnic. Bravo, Edi! În seara asta nu contează rezultatul. Am venit să ne distrăm. Și va fi distracție, asta e părerea mea. Să vedem grupa.

ADVERTISEMENT

Sper să avem șanse. E o generație relativ tânără și e momentul lor. Dacă nici acum, atunci când? Că îmi doresc sau nu adversari tari, tot vor fi. Îi vreau pe cei mai tari. Franța mi-ar plăcea”, a declarat Iancu.

Edi Iordănescu a făcut 5 schimbări în echipa de start

România și Elveția și-au asigurat biletele pentru Euro 2024, însă întâlnirea de pe Arena Națională are o miză uriașă. Cine câștigă, cu amendamentul că ”tricolorii” au și varianta egalului, va termina grupa pe primul loc și va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru turneul final.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” vor fi susținuți din tribune de 50.000 de suporteri. Va fi o adevărată sărbătoare pe Arena Națională. Oficialii FRF au pregătit și confetti pentru finalul ultimului meci al campaniei de calificare la Euro 2024, acolo unde se va afla și naționala noastră.

Față de meciul de la Felcsut cu Israel, Edi Iordănescu a făcut 5 schimbări în echipa de start. Au apărut printre titulari Cicâldău, Marius Marin, Moruțan, Alibec și Florinel Coman, în locul lui Răzvan Marin, Screciu, Ianis Hagi, Pușcaș și Drăguș.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anticipat schimbările selecționerului pentru partida România – Elveția, decisivă pentru locul 1 în Grupa I. Florinel Coman, Marius Marin și Olimpiu Moruțan sunt toți trei titulari!

ADVERTISEMENT
2,81 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru meciul România - Elveția la pronosticul „2 solist și sub 3,5 goluri”