Sport

Marie Davidsen, despre cum a devenit unul dintre cei mai buni portari din Champions League: “Sunt norocoasă să fiu aici!”. Exclusiv

Marie Davidsen a devenit unul dintre cei mai buni portari din Champions League. Norvegianca în vârstă de 29 de ani a înregistrat un progres remarcabil la CSM Bucureşti.
03.02.2023 | 19:35
Marie Davidsen despre cum a devenit unul dintre cei mai buni portari din Champions League Sunt norocoasa sa fiu aici Exclusiv
Marie Davidsen, portarul celor de la CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti are un sezon excelent. “Tigroaicele” sunt aproape de titlu în Liga Florilor după un parcurs aproape perfect. În Liga Campionilor echipa lui Adi Vasile este calificată direct în sferturile de finală.

Marie Davidsen, meci uriaş împotriva Rapidului: “A fost o atmosferă fantastică”

Norvegianca Marie Davidsen are un progres uriaş la CSM Bucureşti. A venit în anul 2021, ca al treilea portar al “tigroaicelor”, însă în acest sezon este un pion important în parcursul bun al echipei, în toate competiţiile.

ADVERTISEMENT

În victoria cu Rapid, scor 27-26, Marie Davidsen a avut 11 parade, cu un procent de succes de 35%. Norvegianca a vorbit pentru FANATIK după victoria în faţa rivalei, spunând că atmosfera a fost fantastică:

“A fost foarte dificil împotriva Rapidului, aşa cum ne-am aşteptat. Două echipe foarte puternice, în această sală, cu atâţia fani, a fost o atmosferă fantastică.

ADVERTISEMENT

Este foarte frumos să joci astfel de meciuri. Trebuie să fii concentrat tot timpul. Este o mare diferenţă faţă de Norvegia. Nu avem aşa ceva şi sunt entuziasmată că pot experimenta asta”, a spus Davidsen.

Marie Davidsen, portarul lui CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu
Marie Davidsen, portarul lui CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu

“Sunt norocoasă să fiu aici, cu portari extraordinari din handbal”

Evoluţiile bune de la CSM Bucureşti i-au adus şi debutul în selecţionata Norvegiei, campioana mondială şi europeană en-titre. Marie Davidsen a declarat că se simte norocoasă să fie la o echipă puternică, unde să poată progresa:

ADVERTISEMENT

“Mă antrenez în fiecare zi pentru a deveni mai bună. Sunt norocoasă să fiu aici, cu portari extraordinari din handbal. De asemenea, avem un antrenor cu portarii foarte bun şi muncesc la capacitate maximă în fiecare zi pentru a deveni din ce în ce mai bună”, a explicat Davidsen.

“Cel mai înţelept ar fi să ne gândim doar la meciul următor”

Handbalista din Norvegia nu se gândeşte deocamdată la o calificare în Final Four, chiar dacă CSM Bucureşti este una dintre favoritele la câştigarea Ligii Campionilor, având în vedere parcursul de până acum:

ADVERTISEMENT

“Sunt o persoană care se gândeşte la fiecare meci. Îmi place să o iau pas cu pas şi cred că cel mai înţelept ar fi să ne gândim doar la meciul următor. Vrem să performăm de fiecare dată şi să câştigăm fiecare meci”, a declarat Davidsen pentru FANATIK.

  • 29 de ani are Marie Davidsen
  • 2022 este anul în care Marie Davidsen a devenit campioană europeană cu Norvegia
ADVERTISEMENT