Sport

Marinos Ouzounidis în pericol! Fanii îi cer demisia. Rotaru, negru de supărare după meci. Exclusiv

U Craiova a înregistrat un nou eșec rușinos, iar postul lui Marinos Ouzounidis este în pericol. Fanii îi cer demisia, iar Mihai Rotaru se gândește tot mai mult la asta.
22.07.2021 | 22:57
Marinos Ouzounidis in pericol Fanii ii cer demisia Rotaru negru de suparare dupa meci Exclusiv
ADVERTISEMENT

Oltenii au fost învinși cu 1-0 în prima manșă a turului doi preliminar al Conference League și tremură acum pentru calificarea în faza următoare a competiției.

Elevii lui Marinos Ouzounidis au nevoie acum de o victorie la două goluri diferență în Bănie, săpătămâna viitoare, la întâlnirea retur.

ADVERTISEMENT

Fanii îi cer lui Mihai Rotaru să-l demită pe Marinos Ouzounidis

Eșecul înregistrat de Universitatea Craiova în Albania ar putea să-i fie fatal antrenorului Marinos Ouzounids, fanii cerând tot mai vocal ca grecul să fie îndepărtat, iar finanțatorul Mihai Rotaru pare tot mai convins că ar fi varianta cea mai bună.

Din informațiile FANATIK, Mihai Rotaru a fost prezent la meci alături de bunul său prieten Adrian Andrici, și el finanțator la clubul din Bănie. Acesta din urmă ar fi părăsit stadionul negru de supărare și nu a vrut să mai stea de vorbă cu nimeni.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este totul pierdut, speranțele oltenilor într-un parcurs îndelungat în Conference League sunt din nou în pericol să fie frânte încă din start. Iar Mihai Rotaru nu pare să mai fie dispus să piardă încă un an european și din această cauză scaunul lui Ouzpounidis se clatină zdravăn.

Trofeele nu i-au convins pe suporteri

Faptul că oltenii așteptau o prestație mult mai solidă și care să le asigure în mare parte calificarea în turul trei preliminar al Conference League, acolo unde așteaptă Anderlecht, a fost vizibilă prin prezența în Albania a lui Adrian Andrici, acesta fiind la prima deplasare cu echipa după duelul cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

Deși a fost susținut până acum de fanii Universității Craiova, se pare că și aceștia l-au scos de la inimă pe Marino Ouzounidis. Tot mai multe voci din peluză îi cer grecului să plece de la echipă deși a câștigat Cupa și Supercupa României.

Suporterii au înțeles că acele victorii ale ”Științei” au venit cu mult noroc, ei fiind tot mai nemulțumiți de prestațiile neconvingătoare ale echipei și de faptul că atunci când era mai mare nevoie de un joc solid, în play-off-ul de anul trecut, oltenii au dat greș și au ratat din nou șansa de a cuceri titlul.

ADVERTISEMENT

Startul actualului sezon a fost și el unul poticnit. O prestație mai mult decât modestă cu CFR Cluj în Supercupa câștigată la loviturile de departajare și o victorie chinuită cu FC Argeș în prima etapă nu a convins pe nimeni, iar eșecul cu Laci pare să fi umplut paharul.

Marcel Popescu, atac dur la jucători

Înfrângerea neașteptată din Albania nu este siungura din istoria Universității Craiova, oltenii trăind câteva umilințe istorice. Nu mai departe de anul trecut, ”juveții” au fost  eliminați de gruzinii de la Lokomotiv Tbilisi, în primul tur preliminar din Europa League.

Marcel Popescu a fost supărat după eșecul Craiovei împotriva lui Laci, scor 0-1, punând ”tunurile” pe jucători, despre care a spus că s-au automulțumit și se bucură de salariile bune, fără să se mai concentreze pe ce au de făcut.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 1,93 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT