Fotbal intern

Marinos Ouzounidis pregătește o surpriză pentru meciul FCSB – U Craiova: ”Poate va juca puțin”. Video

02.04.2021 | 15:18
Marinos Ouzounidis pregateste o surpriza pentru meciul FCSB  U Craiova Poate va juca putin Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Marinos Ouzounidis pregătește o surpriză pentru meciul FCSB – U Craiova, din etapa a 29-a din Liga 1, și vrea să-l arunce în luptă și pe atacantul bosniac Elvir Koljic.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Elvir Koljic și Mihai Bălașa au început pregătirea alături de coechipieri, încă de săptămâna trecută, iar aceștia ar putea fi folosiți în derby-ul cu bucureștenii.

ADVERTISEMENT

Patronul Mihai Rotaru a confirmat că gruparea din Bănie a cerut control anti-doping la duelul de pe Arena Națională, așa cum, FANATIK a anunțat încă din 29 martie.

Elvir Koljic, surpriza lui Marinos Ouzounidis pentru FCSB – U Craiova

”Koljic s-a antrenat cu noi, poate va juca puţin, am discutat cu el şi vom vedea cât va putea intra. De asemenea, Acka este recuperat. Îl avem suspendat pe Nicuşor Bancu, în schimb, şi va trebui să modificăm linia defensivă”, este surpriza pe care o pregătește Marinos Ouzounidis pentru partida FCSB – U Craiova.

ADVERTISEMENT

”FCSB este o echipă foarte bună, ştim asta, dar şi noi suntem la fel, de aceea va fi un meci greu pentru ambele şi o partidă foarte bună. FCSB este prima în clasament, aşa că până acum este cea mai bună echipă din campionat, dar sunt sigur că şi noi suntem la acelaşi nivel cu ei, am încredere în jucătorii mei şi vreau să văd o performanţă bună din partea lor.

FCSB a început foarte bine toate meciurile agresiv, în forţă, de aceea trebuie să fim atenţi de la început, să controlăm jocul şi apoi vom avea şi şansele noastre de a reuşi un rezultat bun. Ar fi important pentru încrederea noastră”, a declarat tehnicianul elen la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis s-ar mulțumi și cu un punct pe Arena Națională

”Ştiu ce înseamnă pentru noi un succes, pentru moral, pentru clasament, iar dacă noi vom fi mulţumiţi de ce vom realiza, cu siguranţă şi fanii noştri vor fi. În tur a fost un meci cu două părţi diferite. După ce am primit gol, în tur, am suferit, ne-am pierdut concentrarea, de aceea trebuie să fim atenţi, disciplinaţi, montaţi pe tot parcursul jocului.

Indiferent dacă începem bine sau nu, trebuie să ne respectăm planul de joc, iar la final vom vedea ce vom obţine. În astfel de meciuri este importantă mentalitatea, aşa că aştept să văd pe teren caracterul echipei mele.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu începe un meci cu gândul să facă egal, şi noi la fel. Trebuie să ne ridicăm nivelul, noi suntem în spatele FCSB şi avem nevoie de victorie, nu ne avantajează remiza. Poate la final vom fi mulţumiţi şi cu un punct, dar la început toată lumea vrea să câştige”, a continuat Ouzounidis.

Pauza i-a dat peste cap planurile grecului

”E mai bine că jucăm la Bucureşti decât la Giurgiu, jucăm pe un stadion frumos, cu un teren bun, vor juca două echipe bune şi este foarte bine că sunt cele mai bune condiţii. După o astfel de pauză nu ştii în ce formă va fi echipa.

Este dificil să anticipezi cum va arăta jocul, e greu de apreciat cum vor evolua lucrurile, mai ales că şi noi şi FCSB am avut jucători la echipele naţionale. Am lucrat bine, nu numai pentru acest meci, ci şi pentru celelalte meciuri dificile care vor urma”, a încheiat antrenorul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,62 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT