Sport

Marinos Ouzounidis rămâne fără un colaborator la U Craiova: „Niște oameni extraordinari”. Exclusiv

FANATIK a aflat că Marinos Ouzounidis rămâne fără un colaborator la Universitatea Craiova. Antrenorul cu portarii, Robert Tufiși, părăsește echipa din Bănie.
10.06.2021 | 09:00
Marinos Ouzounidis rămâne fără un colaborator la U Craiova: „Niște oameni extraordinari”. Exclusiv
Marinos Ouzounidis rămâne fără un colaborator de la U Craiova: „Niște oameni extraordinari” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Astfel, staff-ul condus de Marinos Ouzounidis va suferi modificări, iar grecul își va aduce un nou colaborator. În sezonul trecut, tehnicianul și-a adus doi specialiști din străinătate: „secundul” Kolaj Bledar și preparatorul fizic Giagkou Nikolaos.

Totuși, viitorul lui Ouzounidis ar putea să nu fie legat de Universitatea Craiova, deoarece acesta are o ofertă concretă din Arabia Saudită, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Marinos Ouzounidis rămâne fără un colaborator important. Robert Tufiși, antrenorul cu portarii, părăsește echipa: „Sunt niște oameni extraordinari”

Perioada de pauză între sezoane aduce schimbări la Universitatea Craiova. Pe lângă transferurile pe care patronul Mihai Rotaru le-a făcut până acum, anunțate în exclusivitate de FANATIK, se fac mișcări și în rândul oamenilor din staff.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Robert Tufiși, antrenorul cu portarii de la echipa din Bănie, nu va mai continua la club după ce contractul a ajuns la final. Acesta a oferit și o primă reacție.

„A fost o perioadă foarte frumoasă la Universitatea Craiova. Mă bucur că am avut șansa să lucrez la o asemenea echipă. Sunt niște oameni extraordinari la Craiova.

ADVERTISEMENT

Sunt deschis la orice fel de discuții pentru o nouă colaborare,” a declarat Tufiși în exclusivitate pentru publicația noastră.

Robert Tufiși
Robert Tufiși încheie colaborarea cu Universitatea Craiova

Participant cu echipa națională sub 21 de ani la Campionatul European din 1998, Robert Tufiși a jucat la formații precum Farul Constanța, UTA, Rocar București, Gloria Bistrița, Forex Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Robert Tufiși a apărat pentru Universitatea Craiova II la 43 de ani și jumătate

Pentru că se află într-o formă fizică extraordinară, Tufiși a evoluat în noiembrie 2019 pentru echipa secundă a clubului din Bănie, având la acea dată 43 de ani și jumătate.

Victor Pițurcă se afla la cârma primei echipe atunci când fostul internațional de tineret a jucat pentru Universitatea Craiova II într-o partidă de Liga 3 contra echipei a doua a celor de la Voluntari. „Piți” a decis să nu îi lase pe Laurențiu Popescu și Andrei Marinescu la „satelit”, astfel că Tufiși a fost preferat să apere.

ADVERTISEMENT

De asemenea, portarii juniori de la Centrul de Copii și Juniori al Universității erau angrenați în competițiile de Liga Elitelor. Meciul s-a încheiat cu victoria Științei „mici” cu scorul de 2-1, iar soluția de „avarie” s-a dovedit câștigătoare.

Tufiși se afla în club din 2017, fiind antrenor cu portarii la „satelit”, dar a fost promovat după plecarea staff-ului lui Devis Mangia. Fostul goalkeeper a lucrat în acești ani cu Corneliu Papură, Victor Pițurcă, Cristiano Bergodi și Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik