Sport

Marius Croitoru, exasperat de arbitrajele din Liga 1: „Nu știu câte greșeli mai suportăm! Doamne ferește să nu îți crape inima!”

Marius Croitoru a acuzat în termeni duri arbitrajul din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că fotbalul românesc nu va putea evolua fără implementarea sistemului VAR.
06.12.2021 | 23:18
Marius Croitoru exasperat de arbitrajele din Liga 1 Nu stiu cate greseli mai suportam Doamne fereste sa nu iti crape inima
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a făcut praf meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova, iar echipa lui Marius Croitoru a marcat golul al doilea dintr-un ofsaid clar.

Antrenorul lui FC Botoșani a avut un discurs virulent la adresa arbitrajului și consideră că echipa sa a fost totuși dezavantajată de centralul partidei și acuză că „leii” au comis fault în atac la primul gol, în timp ce la a doua reușită a fost henț clar.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, la capătul puterilor: „Arbitrii ne fac praf pe banii noștri! Nu știu câte greșeli mai putem suporta!”

Marius Croitoru a sărit în apărarea lui Laszlo Balint după discursul șocant de la finalul meciului cu FCSB, unde arădenii au fost dezavantajați clar de arbitraj, însă antrenorul Botoșaniului consideră că nu sunt rău intenționați cavalerii fluierului.

„La primul gol al lor e fault clar în atac. Se duce cu talpa pe mână. Sunt greșeli mari de arbitraj dar nu sunt voite. Este un semnal către antrenori, oameni din fotbal: batista pe țambal că e groasă!”. – Marius Croitoru

Croitoru a vorbit foarte pe scurt despre ceea ce s-a întâmplat în teren și s-a concentrat cu precădere pe arbitraj: „Puteau câștiga și ei și noi. E un rezultat care nu avantajează nicio echipă. Am dovedit că suntem două echipe bune care joacă fotbal și drept dovadă am terminat meciul în jumătatea lor”. 

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru: „A fost viciere de rezultat azi! Se duc acasă binemersi și noi plătim!”

„Tensiunea e mare. La golul doi al lor o ia clar cu mâna. Nu știu câte greșeli mai putem suporta. Am văzut ieri un coleg de- al meu la limita suportabilului. Doamne ferește să nu îți crape inima.

Arbitrii nu sunt reținuți de la delegări. A fost viciere de rezultat azi. Ce să spun? Vreți să spun că e arbitrajul bun? E un semnal de alarmă pentru noi. Singurii care plătesc suntem noi. 

ADVERTISEMENT

Eu dacă nu câștig nu iau salariu, nu iau primă, ei iau banii noștri. Sunt plătiți din munca mea și a baieților mei și a tuturor celor din Liga 1. Se duc acasă binemersi și noi plătim. Tăceți din gură că ursul trece și noi lătrăm degeaba”.

Marius Croitoru șochează: „De mult nu am mai văzut așa ceva. În trecut măcar le știai dinainte. Lucruri care mă deranjează teribil!”

„Vorbesc? Îmi dă galben. Amendă și ne-am potolit. Nu știu cât mai merge așa. Am văzut un coleg la limita răbdării. De mult nu am mai văzut așa ceva. În trecut măcar le știai dinainte.

ADVERTISEMENT

Vrem să fim arbitrați corect. Nu vrem să fim avantajați că nu pot să dorm. Am dat golul doi dintr-un ofsaid clar. Vreau arbitraj corect. Singura salvare a fotbalului românesc este VAR-ul. Sunt greșeli care se pot repara. Sunt lucruri care mă deranjează teribil.

Nu poți să te prezinți la infinit să muncești și să te gândești ce ți se întâmplă în teren. Nu vor mai fi discuții când va fi VAR. Vor fi antrenori mult mai calmi, jucători, fără atacuri dure și periculoase. Vor înceta simulările și loviturile și fotbalul românesc se poate îndrepta.

Dar deranjăm când vorbim. Am fost dezavantajat clar de un arbitru care a făcut praf un meci la cinci zile distanță. Ei se duc acasă bine mersi la familiile lor cu banii. Ne scad 25% din salarii pe ce? Noi ciocul mic și doar atât”, a declarat Marius Croitoru la finalul meciului FC Botoșani – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT