Sport

Marius Lăcătuș l-a ironizat pe Mihai Rotaru: „Nu suntem Barcelona sau PSG să facem tactica în jurul unui fotbalist”

Marius Lăcătuș l-a ironizat pe Mihai Rotaru, după ce patronul Universității Craiova a spus că tactica de joc ar fi fost făcută în jurul lui Alex Băluță.
14.06.2023 | 10:09
Marius Lacatus la ironizat pe Mihai Rotaru Nu suntem Barcelona sau PSG sa facem tactica in jurul unui fotbalist
Marius Lăcătuș l-a ironizat pe Mihai Rotaru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus că dacă Alex Băluță ar fi revenit la Universitatea Craiova, sistemul de joc ar fi fost făcut în jurul său, moment în care Marius Lăcătuș a început să râdă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate povestea completă a transferului lui Alex Băluță la FCSB.

Marius Lăcătuș l-a ironizat pe Mihai Rotaru

Marius Lăcătuș l-a ironizat pe Mihai Rotaru, după ce patronul Universității Craiova a spus că dacă Alex Băluță ar fi revenit în Bănie, sistemul de joc ar fi fost făcut în jurul său: „Nu suntem noi Barcelona, PSG sau Manchester City să aducem un jucător în jurul căruia să se facă sistemul”.

ADVERTISEMENT

L-am auzit pe domnul Rotaru, dar nu cred că suntem noi în poziția să facem tactica în jurul unui fotbalist. Alex Băluță se putea adapta ușor în echipă, dacă ar fi vrut să joace”.

„Dar nu suntem noi la nivelul ăla să facem nu știu cum tactica pentru un jucător. Singurul loc în care ar putea juca Băluță titular la FCSB este în spatele vârfului.

ADVERTISEMENT

L-a luat Gigi ca să nu joace? Nu știu, să joace în bandă dreaptă, dar Băluță trebuie să spună unde se simte cel mai bine și unde poate da randamentul cel mai bun”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

„Mitriță a făcut un pas bun înainte!”

În schimb, transferul lui Alex Mitriță a fost lăudat de Marius Lăcătuș, spunând că este un pas înainte și pentru jucător și pentru Universitatea Craiova: „Eu cred că Mitriță a făcut un pas bun înainte, chiar dacă la prima vedere pare că e un pas înapoi. Cred că va petrece o perioadă bună la Craiova, după ce a tot fost pe la New York și prin Arabia Saudită”.

ADVERTISEMENT

„Dacă primea 10 euro mai mult la Gigi înțelegeam, dar când e aceeași sumă permiteți-mi să nu înțeleg. Plus că viața din București, pentru un fotbalist ca Alex Băluță, e cam cu 3.000 de euro mai scumpă decât viața în Craiova.

Nu mă mai interesează subiectul Băluță de-acum. Am discutat cu el, am discutat cu impresarul, i-am dat aceeași sumă ca FCSB-ul și după m-a anunțat că nu ia în calcul și că vrea să meargă la FCSB.

ADVERTISEMENT

La Craiova s-ar fi ținut cont la sistemul de joc de Băluță. Băluță avea locul lui în echipă, ar fi fost un om important la noi, e totuși fostul nostru căpitan”, a spus Mihai Rotaru.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT