Sport

Marius Ștefănescu face lumină cu privire la dorința FCSB-ului: „A rămas doar scrisul”

Marius Ștefănescu face lumină cu privire la dorința FCSB-ului de a-l transfera, acesta spunând că nu a purtat discuții cu nimeni.
05.09.2023 | 00:16
Marius Stefanescu face lumina cu privire la dorinta FCSBului A ramas doar scrisul
Marius Ștefănescu face lumină cu privire la dorința FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Sepsi a spus că va pleca de la club doar dacă va veni o ofertă bună pentru club și după ce va avea și el discuții cu echipa care îl dorește, însă momentan nu a fost abordat de nimeni.

Marius Ștefănescu face lumină cu privire la dorința FCSB-ului

Marius Ștefănescu a făcut lumină cu privire la dorința FCSB-ului de a-l transfera, explicând că nimeni nu a vorbit cu el: „Ați văzut și voi, toată lumea a scris foarte mult, dar a rămas doar scrisul, atât.

ADVERTISEMENT

Cine să mă abordeze pe mine, dacă nu s-a înțeles cu clubul? Nu m-a interesat să citesc presa în fiecare zi. Am vorbit cu Attila Hadnagy și mi-a spus că dacă vine o ofertă și dânșii o vor accepta.

După aia sigur că voi vorbi și eu, dar momentan nu s-a trecut de agest stagiu. Perioada s-a terminat, îmi doresc să rămân aici. La iarnă, vară, nu se știe niciodată în fotbal”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu ar fi vrut ca Ștefănescu să fie convocat la națională

Liviu Ciobotariu a vorbit la finalul meciului dintre Sepsi și UTA, scor 1-0, că și-ar fi dorit ca Marius Ștefănescu să fie convocat la echipa națională pentru meciurile „tricolorilor” cu Israel și Kosovo.

„Mi-am dorit să avem cât mai mulți jucători la națională, eu nu comentez, este treaba lui Edi, el ia deciziile și răspunde de ele. Eu mă așteptam și mi-aș fi dorit să avem un jucător la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Nu mai contează. Nu trebuie să fie dezamăgit, să continue să joace foarte bine și nu se știe niciodată, poate la următoarele meciuri vor fi convocați.

Nu are rost să spun numele jucătorului, știe toată lumea la cine mă refer, fanii știu, s-a scris și în presă și cred că ar fi putut fi chemat la națională.

ADVERTISEMENT

Am fost și eu selecționer și știu că nu e ușor, toată lumea spune pe cine să iei și ce să faci, dar tu ești acolo și încerci să faci cel mai bun lucru pentru echipă”, a mai spus Liviu Ciobotariu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: