Sport

Marius Șumudică a reacționat după ce presa din Turcia i-a anunțat plecarea: “Iar m-ați demis?!”. Update

Marius Șumudică a infirmat declarațiile apărute în presa din Turcia, conform cărora ar fi pregătit să își dea demisia de la Gaziantep.
05.03.2024 | 15:29
Marius Sumudica a reactionat dupa ce presa din Turcia ia anuntat plecarea Iar mati demis Update
Marius Șumudică își va anunța marți demisia de la Gaziantep, potrivit publicațiilor locale. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
05-03-2024
13:43

Șumudică: "Iar m-ați demis?!"

Marius Șumudică anunță că nu e dispus să plece de la Gaziantep. Antrenorul de 53 de ani infirmă declarațiile apărute în presa locală, conform cărora ar fi pregătit să își dea demisia după eșecul cu Antalyaspor.

”Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva! Nu știu de unde apar astfel de declarații de la mine, când eu nu am vorbit despre așa ceva. Mi se pare aiurea să apară astfel de informații și eu să stau să dezmint, zău!

Nu zic, se poate întâmpla orice, dar eu nu am anunțat că plec de la Gaziantep, nici nu am apucat să discut cu conducerea. Acum am aterizat”, a declarat Șumudică pentru DigiSport.

Gaziantep a pierdut duelul din deplasare cu Antalyaspor, scor 0-1, în etapa a 28-a din Superliga Turciei. Marius Șumudică nu a reușit să facă o figură frumoasă chiar de ziua lui. După înfrângerea din Antalya, tensiunea la Gaziantep a revenit la cote maxime. „Șumi” este pregătit să facă pasul în spate.

Marius Șumudică ar fi gata să-și dea demisia de la Gaziantep: „M-am îmbolnăvit aici!”

Gaziantep ocupă locul 18 în clasamentul din Turcia, cu doar 28 de puncte în tot atâtea etape. Formația lui Marius Șumudică se află pe al doilea loc direct retrogradabil, iar șansele salvării devin din ce în ce mai mici pe măsură ce etapele se scurg.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației „Gaziantep Doğuş Gazetesi”, Marius Șumudică își va anunța plecarea de la Gaziantep în cursul zilei de marți. Antrenorul care a împlinit recent vârsta de 53 de ani acuză jocuri de culise în rândul anumitor fotbaliști.

„Mâine îmi voi face bagajele și voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa pe care o am”, ar fi spus Marius Șumudică, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

După ce a fost aproape să fie dat afară, Marius Șumudică este cel care face pasul în spate

Marius Șumudică a fost aproape să plece de la Gaziantep și înainte de meciul cu Antalyaspor. Gaziantep a înregistrat o singură victorie în ultimele 11 partide din campionat, scor 3-1 cu ultima clasată Istanbulspor.

Consiliul de Administrație de la Gaziantep a votat cu 7-6 plecarea lui Marius Șumudică după o ședință care a avut loc la sediul clubului. Alexandru Maxim, Florin Niţă, Denis Drăguș, dar și căpitanul Papy Djilobodji au discutat cu șefii și l-au „salvat” pe Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Se desparte Șumudică de Gaziantep? Moralul echipei este la pământ și Gaziantep este o candidată serioasă la retrogradare. Se așteaptă din nou o desfășurare imprevizibilă a evenimentelor după ce lotul și tehnicianul român vor ajunge la Gaziantep. Toți ochii sunt ațintiți pe Șumudică”, au mai scris turcii despre antrenorul român.

Marius Șumudică, resemnat după Antalyaspor – Gaziantep 1-0: „Nu am noroc nici de ziua mea”

Gaziantep a adunat doar 9 puncte în ultimele 11 meciuri din Super Lig. Marius Șumudică a pus înfrângerea cu Antalyaspor pe seama ghinionului și a adus acuzații la adresa arbitrajului.

ADVERTISEMENT

“Astăzi este ziua mea și nici măcar nu am avut noroc. Nu știu când voi avea noroc. La faza cu Maxim a fost penalty. Când VAR-ul îl cheamă pe arbitru, înseamnă că există ceva, trebuie să se uite la asta.

Se face tam-tam cu arbitrii la televizor și pot spune că arbitrii dau dovadă de puțin mai multă toleranță față de acele cluburi. Nu vreau să vorbesc prea mult despre această problemă, dar rezultatul este deja evident. 

Avem un președinte și un management foarte bune. Ei fac tot ceea ce ne dorim. Această situație ingrată în care ne aflăm nu ne convine nici nouă, nici comunității. Trebuie să ieșim din zona retrogradării, dându-ne toți mâna”, spunea Marius Șumudică, după Antalyaspor – Gaziantep 1-0.

ADVERTISEMENT