Fotbal intern

Un idol din Giulești, atac fără precedent la fanii Rapidului: „Nu poți să îl faci bețiv pe Pancu, să arăți fel de fel de poze cu sticle pe la gură. Dacă suporterii sunt controlați politic, e grav!”

09.03.2020 | 23:29
Un idol din Giulesti atac fara precedent la fanii Rapidului Nu poti sa il faci betiv pe Pancu sa arati fel de fel de poze cu sticle pe la gura Daca suporterii sunt controlati politic e grav
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a contestat dur poziția suporterilor Rapidului, care i-au cerut demisia lui Daniel Pancu după rezultatele înregistrate în startul acestui an.

Marius Șumudică, critici pentru fanii Rapidului

La Rapid s-a creat un adevărat conflict intern după cele trei rezultate înregistrate în sezonul de primăvară, remize cu Turris și ASU Poli și înfrângere cu CSM Reșița, iar Daniel Pancu a fost demis.

ADVERTISEMENT

După ce Rapid a pierdut opt punte în primele trei runde din 2020, suporterii l-au înjurat pe antrenorul Daniel Pancu, atitudine pe care Marius Șumudică o critică dur.

Am fost foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la Rapid, eu, ca rapidist. Am fost înștiințat că pe rețelele de socializare fostul meu jucător Daniel Pancu a fost atacat grosolan de fanii Rapidului.

ADVERTISEMENT

Poate să îl facă cum vor, șchiop, orb, slab antrenor, dar ce înseamnă Pancu pentru Rapid nu merita să fie desființat pe rețelele de socializare. Ei m-au huiduit și pe mine, pe Daniel Niculae, pe Nae Manea, nu este normal așa ceva.

A fost o mare surpriză neplăcută, eu nu am o relație extraordinară cu Pancu, dar îl respect foarte mult pentru că știu că a avut foarte multe oferte din prima ligă și a ales mereu să rămână la Rapid. Nu există ca un astfel de om să fie bălăcărit, să i se înjure copiii, familia, eu pe acești rapidiști nu îi recunoesc.

ADVERTISEMENT

Nu poți să îl faci bețiv pe Pancu, să îl arăți cu fel de fel de sticle pe la gură. Am fost dezgustat, scârbit. Sper să nu aibă nicio legătură cu politicul de la club, dacă suporterii sunt controlați politic, este grav”, a declarat Marius Șumudică la TV Digisport.

Propunere pentru banca tehnică

Marius Șumudică consideră că Florin Motroc ar trebui să fie noul antrenor de la Rapid, după demiterea lui Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Eu dacă aș fi președinte la Rapid l-aș pune pe Florin Motroc. A luat trofee prin Golf, e un tip care e tobă de fotbal, vine dintr-o familie de rapidiști, ar trebui să i se dea o șansă. Cred că Florin Motroc e cea mai bună soluție în momentul de față pentru ceea ce este la Rapid”, consideră Șumudică.

După 23 de etape din Liga 2, Rapid este pe locul șase, la două puncte de poziția secundă, prima ce asigură promovarea directă, ocupată de CS Mioveni.

ADVERTISEMENT