Fotbal intern

Marius Șumudică îl desființează pe Pablo Cortacero: „E un personaj virtual, de la emisiunile cu mască și fără mască!”

09.05.2021 | 00:55
Marius Sumudica il desfiinteaza pe Pablo Cortacero E un personaj virtual de la emisiunile cu masca si fara masca
ADVERTISEMENT

Rapidist convins, Marius Șumudică nu a ezitat să laude pe Dinamo după victoria obținută în fața lui Hermannstadt și l-a atacat în același timp pe Pablo Cortacero, spaniolul care a adus gruparea din „Ștefan cel Mare” aproape de colaps.

Dinamo a învins cu 2-0 pe Hermannstadt în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1 și a scăpat matematic de retrogradarea directă cu două etape înainte de finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

Ambele goluri ale „câinilor” au fost marcate din penalty de Paul Anton, la prima lovitură de pedeapsă arbitrul Lucian Rusandu eliminându-l direct pe sibianul Ionuț Stoica pentru faultul comis în careu într-o situație iminentă de gol asupra lui Mihaiu.

Marius Șumudică îi laudă pe fanii lui Dinamo. „Să aduci bani de la familie merită tot respectul!”

Chiar dacă este un vechi rival al lui Dinamo, Marius Șumudică are numai cuvinte de laudă la adresa suporterilor „alb-roșii”, care au reușit să salveze pentru moment clubul din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur pentru Dinamo. Este o echipă care își are locul în prima ligă. Cred chiar că își are locul în play-off, dacă ar exista finanțator. Este clar că tot ceea ce fac fanii prin programul DDB este ceva extraordinar.

Dovedesc că Dinamo este o echipă cu susținere, o echipă iubită. Să aduci bani de la familie, în vremurile astea, cu această pandemie, asta merită tot respectul”, a spus Marius Șumudică într-o intervenție telefonică la Digisport la finalul partidei Dinamo – Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero, desființat de Marius Șumudică: „Vorbim de o fantomă”

Dacă despre echipă și suporteri a avut numai cuvinte frumoase, nu același lucru s-a întâmplat cu Marius Șumudică atunci când a venit vorba despre Pablo Cortacero, spaniolul care a adus Dinamo la un pas de faliment și de retrogradarea în liga secundă.

„Nu știu cine e și Cortacero ăsta. Parcă vorbim de o fantomă. L-am văzut o dată și nici nu știu pe unde e. Eu tot am tăcut și am tăcut. Pe noi, ca români, ne iau mulți de proști și nu suntem respectați. Exact ce zicea și Răzvan Lucescu. Dacă în locul lui Cortacero ăsta era un român și apărea printr-o țară din asta, cred că eram distruși ca nație!

ADVERTISEMENT

L-am luat pe ăsta din Spania și nici nu știm cine e. Totul e o enigmă și noi nu știm nimic. E un personaj virtual. Nu știu, e ca la emisiunile astea cu mască și fără mască! Cortacero ne învârte în jurul cozii, dar nimeni nu spune lucrurilor pe nume și jucătorii au de suferit”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT