Sport

Marius Șumudică, noul antrenor al Universității Craiova? Răspunsul lui Mihai Rotaru, după ce presa din Turcia anunțase demiterea tehnicianului român

După meciul câștigat cu greu de Universitatea Craiova împotriva lui FC Voluntari, scor 2-1, Mihai Rotaru a vorbit despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică.
26.02.2024 | 23:45
Marius Sumudica noul antrenor al Universitatii Craiova Raspunsul lui Mihai Rotaru dupa ce presa din Turcia anuntase demiterea tehnicianului roman
Marius Șumudică, noul antrenor al Universității Craiova? Răspunsul lui Mihai Rotaru. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Universitatea Criova a obținut toate cele trei puncte în duelul cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa cu numărul 27 din SuperLiga. Oltenii au urcat pe poziția a patra în clasament, făcând un pas important pentru calificarea în play-off.

S-a gândit Mihai Rotaru la o colaborare cu Marius Șumudică?

La finalul meciului, patronul Mihai Rotaru a vorbit despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică, având în vedere că presa din Turcia îl dăduse demis de la Gaziantep pe român.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul de 52 de ani a avut o ședință cu conducătorii echipei, dar aceștia îi acordă credit în continuare. Clubul a emis chiar un comunicat prin care transmite că Șumudică este omul cu care ”clubul va depăși aceste zile dificile”.

Întrebat dacă s-a gândit să îl aducă pe banca tehnică pe Marius Șumudică, Mihai Rotaru a evitat răspunsul, spunând că s-a rugat pentru o victorie în meciul jucat pe stadionul Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

”Nu, în seara asta nu m-am gândit. Mă cunoașteți foarte bine. Nu o să primiți răspunsul la astfel de întrebări. În seara asta eu m-am gândit și m-am rugat să câștigăm”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Marius Șumudică, aproape de FC U Craiova în august 2023

În luna august a anului 2023, Marius Șumudică a fost aproape de a ajunge în bănie, dar la FC U Craiova. La acea vreme, familia Mititelu îi ofertase pe tehnician și pe Florin Prunea, pentru a face echipă la clubul oltean.

ADVERTISEMENT

Înțelegea nu s-a mai parafat în cele din urmă, Marius Șumudică declarând pentru FANATIK că i s-a oferit un contract pe care l-ar fi acceptat doar dacă se afla la începutul carierei de antrenor.

Mihai Rotaru, după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1: ”Să-i fie rușine pentru modul în care a arbitrat”

La finalul meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1, Mihai Rotaru a criticat în termeni duri modul în care arbitrul Adrian Cojocaru a condus partida din Bănie.

ADVERTISEMENT

”Ceea ce s-a întâmplat în seara asta cu penalty în minutul 96 nu este admisibil. Să-i fie rușine lui Adrian Cojocaru pentru modul în care a arbitrat. Să-i fie rușine pentru ce a făcut când a venit pe Ion Oblemenco”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT