Sport

Măsuri sporite de securitate pentru Dinamo – U Cluj! Număr uriaș de stewarzi și jandarmi mobilizați! Update exclusiv

Organizatorii au solicitat forțe de ordine și protecție impresionante pentru manșa a doua din barajul de menținere/promovare în Liga 1 dintre Dinamo și U Cluj.
29.05.2022 | 17:40
Masuri sporite de securitate pentru Dinamo  U Cluj Numar urias de stewarzi si jandarmi mobilizati Update exclusiv
Tot mai mulți fani ai lui Dinamo se adună în jurul stadionului pentru meciul decisiv cu U Cluj. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
29-05-2022
15:57

A început ploaia înainte de Dinamo - U Cluj

Tot mai mulți fani ai lui Dinamo se adună în jurul stadionului pentru meciul decisiv cu U Cluj.

Cu două ore înainte de startul întâlnirii retur din barajul pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 a început să plouă în Ștefan cel Mare.

29-05-2022
14:41

Fanii dinamoviști au început să se adune la stadion

Deși mai sunt trei ore și jumătate până la startul partidei Dinamo – U Cluj, din returul barajului de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga1, fanii ”câinilor” au început să se adune la stadionul din Ștefan cel Mare.

Dinamo - U Cluj baraj măsuri de securitate

În jurul arenei sunt foarte multe forțe de ordine, așa cum FANATIK a anunțat încă de la prânz. Nu mai puțin de 700 jandarmi și 300 stewarzi vor asigura liniștea și ordinea publică pe stadion și în împrejurimile acestuia.

Suporterii Universității Cluj au ajuns la Gara de Nord din București și se în orele următoare se vor îndrepta spre arena unde va avea loc partida.

Sezonul 2021/2022, în primele două eșaloane, se încheie în această seară, odată cu ultimul fluier al partidei Dinamo – U Cluj. Miza este una uriașă pentru ambele oponente astfel că organizatorii și-au luat măsuri suplimentare de precauție.

Dispozitiv important de pază și protecție pentru duelul frăției Dinamo – U Cluj

Desfășurare de forțe impresionantă la returul barajului Dinamo – U Cluj. 1.000 de oameni de ordine vor asigura liniștea pe stadion și în împrejurimi. Miza este mai mult decât apăsătoare pentru ambele echipe.

ADVERTISEMENT

Dacă Dinamo nu întoarce rezultatul de la Cluj, 2-0 pentru Universitatea, ”câinii” vor lua calea ligii a doua pentru prima oară în istorie. De partea cealaltă, frații de sub Feleac tânjesc după revenirea pe prima scenă a fotbalului intern din 2015, anul ultimul meci în Casa Pariurilor Liga 1.

De atunci până azi, ambele echipe au trecut prin transformări radicale. ”Șepcile roșii” au decis, în 2016, să se reorganizeze, din cauza datoriilor uriașe acumulate, și să înceapă un nou capitol pornind din liga a patra. Doi ani mai târziu (2018) începeau problemele și la Dinamo, care a ajuns să dispute în premieră un baraj de menținere în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, este de așteptat ca ”frăția” dintre suporterii celor două grupări să fie uitată înainte și pe durata duelului din Ștefan cel Mare, iar organizatorii suflă și în iaurt după evenimentele de la jocul tur, când ultrașii dinamoviști au fost la un pas să-și linșeze favoriții.

Pentru a preîntâmpina orice manifestări care nu au nicio legătura cu fotbalul, oficialii din Ștefan cel Mare au solicitat dispozitive impresionante de forțe de securitate.

ADVERTISEMENT

700 jandarmi și 300 stewarzi vor asigura liniștea și ordinea publică pe stadion și în împrejurimile acestuia. Acestea vor fi dispuse pe traseele pe care fanii celor două echipe le vor parcurge spre locul de disputare al meciului.

Câți fani universitari vor fi pe stadionul din Ștefan cel Mare

Cifra exactă a suporterilor ardeleni care vor asista la duelul dintre Dinamo și U Cluj este greu de estimat. Inițial, reprezentanții Universității au anunțat că clubul a primit 1.100 de bilete, însă organizatorii din Ștefan cel Mare așteaptă doar 500 suporteri oaspeți.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță în tribunele bătrânului stadion Dinamo se vor afla mult mai mulți fani ai alb-negrilor, mare parte dintre aceștia alegând să facă deplasarea cu mașini personale și nu în cadru organizat.

Cum cele două galerii sunt înfrățite este foarte probabil ca un număr important din cele 12.000 de tichete vândute în doar 48 de ore, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, să fie redirecționate către fanii Universității.

Manșa a doua din barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 Dinamo – U Cluj se joacă de la ora 21:00 și va putea fi urmărită în format live text pe site-ul FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: