Fotbal international

Maxi Lopez, ieșire nervosă la adresa Wandei Nara: ”Această femeie este inconștientă”

05.09.2020 | 18:44
Maxi Lopez iesire nervosa la adresa Wandei Nara Aceasta femeie este inconstienta
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Crotone, Maxi Lopez, a avut o ieșire nervosă la adresa fostei sale soții, Wanda Nara, cea care l-a părăsit pentru o relație cu Mauro Icardi.

Argentinianul a acuzat-o pe blonda lui Icardi că i-a infectat cu coronavirus doi dintre copii, în ciuda faptului că ea a negat că ar fi contractat boala.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile s-a aflat că un grup de jucători al echipei Paris-Saint Germain s-au întors din vacanță infectați cu coronavirus, după ce au petrecut cu familiile la Ibiza.

Ieșire nervoasă a lui Maxi Lopez la adresa Wandei Nara

Maxi Lopez nu a ratat ocazia de a lansa un nou atac virulent la adresa fostei sale soții Wanda Nara, iar cotidianul As notează că a avut o ieșire nervoasă în timpul unei intervenții telefonice la o emisiune în care a dezvăluit că doi dintre copii săi sunt infectați cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Sunt revoltat, această femeie este inconștientă în tot ceea ce face. Am doi copii pozitivi pentru că ea nu înțelege nimic”, s-a plâns Lopez, care a mai dezvăluit că a avertizat-o pe Wanda să nu plece în Insulele Baleare.

”I-am spus că nu trebuie să meargă la Ibiza. Toți cei care se întorc de acolo se întorc infectați. Dar este incoerența unei mame. Dacă ea ca mamă nu înțelege, cine altcineva ar putea să înțeleagă?”, a mai spus atacantul argentinian.

ADVERTISEMENT

”Cei infectați sunt cei doi fii mai mici, Benedicto și Constantino, și una dintre fiicele pe care le are cu Mauro, Isabella, cea mai tânără. Wanda a dat rezultate negative, însă Juan Icardi, tatăl lui Mauro, a dat rezultate pozitive”, a afirmat Maxi Lopez.

Într-o postare făcută pe Instagram, Wanda Nara a negat faptul că cineva di familie ar fi infectat: ”Suntem cu toții bine. Rezultatul meu este negativ, ca și cel al copiilor. Starea noastră este bună. Mulțumesc pentru atâta dragoste și îngrijorare”.

ADVERTISEMENT

Între timp,. familia Icardi s-a întors la Paris, iar atacantul campioanei din Ligue 1 s-a izolat la domiciliu, dar a fost surprins jucându-se cu mingea în curte alături de unul dintre copii. Wanda Nara are cinci copiii, trei băieți cu Maxi Lopez (Valentino, Benedicto și Constantino) și două fete cu Mauro Icardi (Isabella și Francesca).

ADVERTISEMENT