Sport

Meme Stoica, împăcare de 5 stele pe Arena Națională. „A venit la mine și m-a pupat”

Moment emoționant la FCSB - Universitatea Craiova 2-0. Meme Stoica și Dumitru Dragomir s-au împăcat pe Arena Națională
09.04.2024 | 10:18
Meme Stoica impacare de 5 stele pe Arena Nationala A venit la mine si ma pupat
Meme Stoica, împăcare de 5 stele pe Arena Națională. „A venit la mine și m-a pupat”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

E perioada împăcărilor la FCSB. După Gigi Becali, care s-a împăcat cu Anamaria Prodan, Meme Stoica a îngropat și el securea războiului cu un vechi „rival”. E vorba despre Dumitru Dragomir, cu care s-a întâlnit pe stadion.

Meme Stoica și Dumitru Dragomir, împăcare de 5 stele

Dumitru Dragomir a făcut parte din cei 32.227 de spectatori care au asistat pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Acolo, fostul șef LPF a dat nas în nas cu Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Mihai Stoica, cu care eu eram en froid (n.r. – certat), că a zis el odată ceva și i-am dat eu vreo două tăioase. Eram aproape de el. A venit, m-a pupat, în tribună. Și eu i-am zis:

‘Memeule, ți-ai revenit?’ ‘Da, tati, gata!’ El a venit la mine, m-a pupat. Pentru că el greșise, nu eu. Eu am spus ce văd. Fără să jignesc. Nu jignesc pe nimeni. A, că spun de unul că a jucat slab?

ADVERTISEMENT

Păi vede publicul și spune că sunt schizofrenic dacă spun că a jucat bine”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „MaxProfețiile lui Mitică”, show care e live pe FANATIK.RO, lunea, de la ora 13:30.

De ce s-au certat Meme Stoica și Dragomir: „Tot ce spune e un nonsens” / „La Steaua a fost o slugă”

Mihai Stoica și Dragomir s-au certat în vara lui 2022, după meciul pierdut de FCSB în turul play-off-ului Conference League, cu Viking, scor 1-2. Atunci, fostul președinte al Ligii a criticat jocul roș-albaștrilor. „Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape! A condus o ligă şi ce făcea? A făcut ceva să vorbească de tactică, zici că și antrenor și fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate.

ADVERTISEMENT

Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… a ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui. Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5”, a izbucnit Mihai Stoica.

Iar replica lui nea Mitică n-a întârziat să apară. „Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu. El crede că dacă este acid și spune că nu mă pricep are vreo valoare… Eu sunt de meserie și antrenor, cu școală.

ADVERTISEMENT

El e vorbitor, vorbește mult și prost. I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba. Știe el Gigi probabil de ce îl ține pe acolo. Că dacă nu faci nimic și nu iei titlul cinci ani, nu îl ține pentru performanță. Îl pune să vorbească prostii…

Dacă a fost obraznic cu mine, am să îi dau câteva ștachii de acum înainte, cu probe, ca altădată să știe să respecte un om care se pricepe la fotbal, care a condus fotbalul profesionist și care nu a fost sluga nimănui niciodată”, a fost răspunsul lui Dumitru Dragomir.

MM Stoica - Mitica Dragomir, IMPACARE DE ZILE MARI la FCSB - U Craiova 2-0

ADVERTISEMENT