Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Merită Darius Olaru banderola la FCSB? „E un căpitan plângăcios, o fetiță” / „A plâns de nervi că nu joacă”. Cine e adevăratul lider din vestiar. Video Exclusiv

Darius Olaru a plâns pentru că va fi suspendat cu Universitatea Craiova. Mijlocașul FCSB-ului a fost criticat, iar alt jucător din lot este văzut adevăratul lider.
14.02.2023 | 13:40
Merita Darius Olaru banderola la FCSB E un capitan plangacios o fetita  A plans de nervi ca nu joaca Cine e adevaratul lider din vestiar Video Exclusiv
Darius Olaru, în lacrimi pentru că va fi suspendat cu Universitatea Craiova.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus pe terenul de la Voluntari, scor 2-1 în etapa 25, iar pentru roș-albaștrii urmează derby-ul cu Universitatea Craiova, duminică, 19 februarie. Mihai Pintilii nu se va putea baza pe Darius Olaru, care este suspendat pentru că a văzut cartonașul galben. În ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitații s-au contrat pe tema jucătorului care merită să fie căpitan la FCSB.

Darius Olaru nu merită să fie căpitan la FCSB: „Băi, dar ce înseamnă asta?”

În finalul meciului cu Voluntari, Darius Olaru a șutat în minge pentru a trage de timp și a văzut cartonașul galben. Astfel, jucătorul FCSB-ului va lipsi de la derby-ul cu Universitatea Craiova. După meci, internaționalul român a fost surprins cu lacrimi în ochi, imagini ce l-au iritat pe Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

„Am văzut plânsul lui Olaru. Băi, dar ce înseamnă asta? Ce caracter ai tu ca și căpitan de echipă, cu banderola pe mână, după meci să te ia plânsul că ai luat un cartonaș galben. Tudorel Stoica, atunci când a luat cartonaș galben, nu a jucat finală de Cupa Campionilor. În toată istoria clubului nu a fost un astfel de căpitan plângăcios.

Ce dracu să facă. Eu n-am văzut așa căpitan de echipă la FCSB să plângi ca un copil… Am aflat de la Meme că l-a și atenționat înainte de meci. Mă să nu cumva să iei cartonaș galben că ești la limită. Ia galben și pe urmă te ia plânsul. Ce ești fetiță? Ce exemplu dai tu în vestiar?”, a spus Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Risto Radunovic, adevăratul lider de la FCSB: „Vestiarul te confirmă căpitan”

Valeriu Răchită a continuat să vorbească despre problema căpitanului de la FCSB, dezvăluind că Risto Radunovic este adevăratul lider din vestiar. „Toată lumea știe la FCSB în vestiar Radunovic este… Când îl punea pe Octavian Popescu, căpitan de echipă, păi putea să intre în vestiar și să bată cu pumnul în masă cu Radunovic pe acolo?

Vestiarul te pune lider, vestiarul te confirmă ca și căpitan de echipă. Poate să pună doi de Gigi și șase antrenori pe unul căpitan de echipă, dacă vestiarul nu-l recunoaște e zero”, a mai spus Valeriu Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, apărat după ce a plâns la finalul meciului cu FC Voluntari: „Nu e un lucru rău”

Dănuț Lupu și Robert Niță, prezenți în platou, au sărit în apărarea lui Darius Olaru. Președintele CS Dinamo a susținut că Darius Olaru a plâns din cauza faptului că regretă gestul stupid, de aceeași părere fiind și fostul fotbalist de la Rapid și Steaua (n.r. FCSB).

„Eu cred că a plâns de prostia pe care a făcut-o. Până la urmă nu e un lucru rău că un jucător plânge că a luat cartonaș galben, înseamnă că regretă. Dacă era nepăsător și rădea, ce mai spuneam atunci”, a spus Dănuț Lupu. „E un jucător care suferă pentru echipă. E preocupat de ceea ce s-a întâmplat”, a completat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dănuț Lupu i-a replicat lui Vivi Răchită. „(n.r. de ce a plâns?) Că-i pasă! Că nu poate să joace. Ești răutăcios acum, taci din gură. Am fost de puține ori căpitan. N-am cartonașe galbene din astea ca să regret că pierd meciuri.

Nu compara generația noastră, cu generația asta. Eu cred că a plâns doar din cauza faptului că regretă enorm și că a regretat fapta pe care a făcut-o. Își dorea să joace meciul următor”, au fost cuvintele lui Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care te pune la curent cu toate exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT