Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul conducerii lui Dinamo înaintea meciului cu FC Voluntari: ”Victoria ne va da alte atuuri!”

Dinamo va da peste FC Voluntari în ultima etapă a acestui an, iar conducerea clubului așteaptă o nouă victorie din partea elevilor lui Zeljko Kopic.
22.12.2023 | 10:12
Mesajul conducerii lui Dinamo inaintea meciului cu FC Voluntari Victoria ne va da alte atuuri
Dinamo va da peste FC Voluntari în ultima etapă a acestui an, iar conducerea clubului așteaptă o nouă victorie din partea elevilor lui Zeljko Kopic. Sursă foto: Ionuț TABULTOC/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au reînceput să spere într-o salvare miraculoasă de la retrogradare după victoria obținută în deplasare cu FC Botoșani, dar distanța față de primul loc de baraj este în continuare foarte mare.

Conducerea lui Dinamo, încrezătoare înaintea partidei cu FC Voluntari

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Andrei Nicolescu, omul aflat la conducerea lui Dinamo, a precizat că o victorie în fața celor de la FC Voluntari ar însemna o gură mare de oxigen înaintea pauzei.

ADVERTISEMENT

”Meciul cu FC Voluntari e foarte important din toate punctele de vedere. Noi trebuie să câștigăm pentru că această victorie ne va da și alte atuuri în discuțiile din această iarnă, va poziționa și jucătorii într-o altă zonă de încredere.

Cu o victorie vom putea să începem cantonamentul cu o altă viziune asupra viitorului. E foarte, foarte important să câștigăm vineri”, a declarat Nicolescu despre meciul cu FC Voluntari, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Partida Dinamo București – FC Voluntari, din etapa a 21-a din SuperLiga, este cea care va închide anul 2023. Jocul este programat vineri, 22 decembrie, de la ora 20.30, pe stadionul Arcul de Triumf.

Nicolescu, detalii despre transferurile pregătite de Dinamo

FANATIK a publicat lista scurtă a ţintelor pe care le are Dinamo în perioada de mercato. Pe ea sunt Florin Andone, Ionuţ Nedelcearu şi Ronaldo Deaconu, jucători care să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre mutările pe care le pregăteşte Dinamo în iarnă. Administratorul special a declarat că îşi dorea ca numele jucătorilor să nu devină publice atât de devreme, dar a precizat că va încerca să închidă cât mai repede două-trei transferuri la echipă.

De asemenea, Andrei Nicolescu a oferit la FANATIK SUPERLIGA ultimele detalii despre cantonamentul de iarnă al lui Dinamo și a explicat de ce s-ar putea să nu se mai dispute amicalul cu echipa a doua a clubului Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. În premieră, emisiunea va putea fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30, luni, marți și vineri.

Nicolescu vrea victoria cu FC Voluntari

ADVERTISEMENT
Tags: