Fotbal intern

Mesajul lui Cosmin Contra în cantonament, înainte de plecarea de la Dinamo: “Sunt singur împotriva tuturor”. Exclusiv

15.01.2021 | 10:43
Mesajul lui Cosmin Contra in cantonament inainte de plecarea de la Dinamo Sunt singur impotriva tuturor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a plecat la finalul lunii decembrie de la Dinamo, dezamăgit de faptul că spaniolii nu s-au ținut de cuvânt și nu au virat niciun ban în conturile clubului. Antrenorul a devenit persona non-grata la Dinamo după ce și-a depus două memorii în luna decembrie și vrea să își recupereze toți banii. 

Românul s-a alăturat proiectului “Nuevo Dinamo” în luna august, fiind instalat ca antrenor înainte de a doua etapă, împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Nu avea să reziste decât până pe data de 3 decembrie când a spus “Stop!” și când a recunoscut că a fost păcălit de proiectul spaniolilor.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero și ceilalți colaboratori au dus clubul la un pas de faliment, iar după cum a povestit și doctorul Adrian Motoacă, cel care s-a oferit să ajute gratis clubul în momentul în care doctorul Liviu Bătineanu a plecat de la club, la Săftica nu exista nici măcar rivanol și fașe.

Mesajul lui Cosmin Contra în cantonament: “Să spui ce s-a întâmplat. Vezi și tu că nu sunt vinovat”

Doctorul Adrian Motoacă a dezvăluit pentru FANATIK ce a discutat cu Cosmin Contra, cu o săptămână înainte ca antrenorul să își dea demisia de la Dinamo. Discuția dintre ei a avut loc la Săftica, în cantonament:

ADVERTISEMENT

“Știu că ești dinamovist, că ai legături cu suporterii din DDB. Poți să faci poze, să spui ce s-a întâmplat. Să vezi și tu că nu sunt vinovat. Că eu sunt singur împortiva tuturor aici”, i-a transmis Contra lui Motoacă.

Doctorul Motoacă, atacat dur de Collado: “Totul este fals în ceea ce spune acest doctor”

Însă, doctorul nu a mai revenit la echipă după un conflict pe care l-a avut cu directorul sportiv, Rufo Collado. Ibericul l-a făcut “mincinos” pe Motoacă, despre care a spus că are interese ascunse pentru a reveni la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Totul este fals în ceea ce spune acest medic Motoacă, referitor la conflicte fizice sau interne. Pare că el a venit cu un interes ascuns printre noi, deși se afișează ca un dinamovist pur, curat. Prin ceea ce spune, mințind, nu arată asta”, a spus Collado în luna noiembrie.

Cosmin Contra, persona non-grata la Dinamo! Nu vrea să renunțe la niciun ban

Între timp, Cosmin Contra a devenit persona non-grata la Dinamo. Asta pentru că, deși suporterii din DDB l-au sunat și l-au rugat să renunțe la bani pentru a da o mână de ajutor pentru salvarea clubului, antrenorul nici nu a vrut să audă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că fostul antrenor al lui Dinamo a depus în luna decembrie două memorii la LPF prin care își cere drepturile. Antrenorul ar avea de încasat 65.000 de euro, adică undeva la 100.000 de euro cu tot cu taxe.

Cosmin Contra a pus tunurile pe Pablo Cortacero în momentul în care a plecat de la Dinamo spunând că el este singurul vinovat de situația în care se află echipa:  “Mereu avea o scuză. Mai mult decât faptul că nu a plătit salariile, faptul că a promis de zece ori că banii vor ajunge şi să aşteptăm că problemele se vor rezolva. Avea o scuză de fiecare dată când banii nu ajungeau din Spania.

Pe hârtie totul părea frumos, dar în realitate am suferit mult. Toţi am suferit, jucători, antrenori sau angajaţi ai clubului. Când vezi că nu mai sunt speranţe, trebuie să faci ceea ce este mai bine pentru tine”, spunea Cosmin Contra.

  • 3 luni a stat Cosmin Contra la Dinamo
  • 65.000 de euro are de încasat Contra de la club

 

ADVERTISEMENT