Sport

Mesajul serii pe Arena Națională! Moment emoționant cu 50.000 de oameni cântând imnul împreună cu Andra

Mesajul serii pe Arena Națională înaintea confruntării dintre România și Elveția a fost al unui puști, care a chiulit de la școală pentru a ajunge la meci.
21.11.2023 | 21:52
Mesajul serii pe Arena Națională
ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost una de sărbătoare creată de fanii naționalei, care sărbătoresc calificarea „tricolorilor” la Campionatul European din Germania, după victoria din meciul cu Israel, scor 2-1.

Mesajul serii pe Arena Națională

Mesajul serii pe Arena Națională a venit din partea unui puști, care a avut un banner cu un mesaj foarte clar, și anume: „De la ore azi chiulesc / România, te iubesc!”.

ADVERTISEMENT

Fani din toată țara au venit să asiste la meciul cu Elveția, ultimul din grupa de calificări pentru EURO 2024, „tricolorii” fiind neînvinși în grupă înaintea confruntării.

Mesajul serii pe Arena Națională
Mesajul serii pe Arena Națională

Imnul României a fost intonat de Andra, moment special pentru fanii români, care au cântat la unison, aceștia bucurându-se de fiecare moment petrecut pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Dragi spectatori, stadionul trebuie umplut indiferent de adversare, nu doar la meciuri de gală și când e de sărbătorit vreo calificare!”, a fost și mesajul ultrașilor de la „Uniți Sub Tricolor”.

Mesajul fanilor de la UST
Mesajul fanilor de la UST

Imnul României cântat pe Arena Națională | România - Elveția

„Au fost momente grele!”

Edi Iordănescu a avut un discurs emoționant după calificarea obținută de România, amintind de felul în care el și jucătorii au trecut peste mai multe critici de-a lungul timpului:

ADVERTISEMENT

Toţi trebuie felicitaţi, sunt mândru de ei. Să fim recunoscători tuturor celor care au crezut în noi. În familia mea, în primul rând, toţi au fost la meci. Mulţumesc celor care au venit alături de noi şi care iubesc echipa naţională.

În seara asta ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Cu Elveţia jucăm cu 50.000 de oameni şi simt responsabilitatea că trebuie să îi bucurăm cu o prestaţie bună”.

ADVERTISEMENT

„Aş vrea să îi mulţumesc oamenilor care au fost alături de mine din prima clipă. Preşedintele Răzvan Burleanu a fost alături de mine din prima clipă şi în momentele de cotitură.

Sunt un om credincios şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi. Calificarea s-a obţinut în seara asta matematic, dar au fost eforturi, decizii care nu au fost confortabil de luat, cu unele nu sunt nici eu împăcat”, a mai spus selecționerul Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT