Sport

Mihaela Buzărnescu și-a încheiat vacanța prelungită! A revenit în forță la antrenamente în Australia. Foto

Mihaela Buzărnescu a ajuns în Australia și a început deja antrenamentele pentru Australian Open 2022, după ce a avut parte de o vacanță de vis alături de iubitul ei, fotbalistul Marco Dulca.
07.01.2022 | 23:46
Mihaela Buzarnescu sia incheiat vacanta prelungita A revenit in forta la antrenamente in Australia Foto
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a lăsat în ultima perioadă tenisul pe planul doi și a avut o vacanță de vis cu iubitul ei, Marco Dulca, fotbalistul Chindiei Târgoviște.

După ce a petrecut Crăciunul în Maldive, Miki Buzărnescu a mers împreună cu familia fotbalistului la munte în Ucraina, iar acum deja a ajuns în Melbourne, Australia, unde a început pregătirea pentru primul turneu de Mare Șlem al anului.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a reluat pregătirea și a ajuns în Australia

Din Maldive în Ucraina și apoi în Australia! Acesta a fost itinerariul Mihaelei Buzărnescu în ultimele trei săptămâni, via București.

Criticată de unii fanii pentru că și-a prelungit vacanța, la fel ca Sorana Cîrstea, „Miki” a revenit în forță și trage tare la antrenamentele de la Melbourne.

ADVERTISEMENT
Mihaela Buzărnescu s-a trezit cu noaptea-n cap în Australia, iar la 7 dimineața era deja la antrenamente. Sursă foto: captură Instagram
Mihaela Buzărnescu s-a trezit cu noaptea-n cap în Australia, iar la 7 dimineața era deja la antrenamente. Sursă foto: captură Instagram.

„Iată, venim, 2022!…. antrenament la 7 dimineața”, a scris Mihaela Buzărnescu pe pagina ei oficială de Instagram.

Mihaela Buzărnescu nu a uitat că în România este încă sărbătoare și peste două milioane de oameni petrec cu ocazia zilei onomastice: „La mulți ani, Ioana și tuturor celor care își celebrează astăzi ziua numelui!”.

ADVERTISEMENT
Urare specială a Mihaelei Buzărnescu de Sfântul Ion. Sursă foto: captură Instagram
Urare specială a Mihaelei Buzărnescu de Sfântul Ion. Sursă foto: captură Instagram.

Mihaela Buzărnescu a început pregătirile pentru Australian Open

Chiar dacă nu s-a înscris la turneul de la Melborune, Mihaela Buzărnescu va lupta în calificări la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care va debuta pe data de 17 ianuarie.

Nu mai puțin de 13 jucătoare din România sunt fie pe tabloul principal, fie în calificări, record absolut pentru tenismul feminin românesc.

ADVERTISEMENT

Pe tabloul principal se află Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, în timp ce Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Alexandra Cadanțu-Ignatik, Irina Fetecău și Gabriela Talabă-Lee pornesc în calificări. În turneul de dublu, România este reprezentată de Raluca Olaru și Monica Niculescu.

Marco Dulca i-a făcut unul dintre cele mai frumoase cadouri Mihaelei Buzărnescu. Deși fotbalistul o răsfață des cu buchete de flori, Miki a apreciat cel mai mult tricoul de la echipa națională inscripționat cu numele mijlocașului Chindiei Târgoviște.

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) trăiește o poveste de dragoste cu Marco Dulca (22 de ani). Cei doi și-au oficializat relația în luna septembrie, după ce au petrecut împreună la Untold, iar jucătoarea de tenis a venit să îl urmărească la un meci al Chindiei, iar apoi au plecat în aceeași mașină.

ADVERTISEMENT