Fotbal intern

Mihai Neșu a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională: ”El știe cel mai bine”

15.10.2020 | 23:42
Mihai Nesu a vorbit despre plecarea lui Mirel Radoi de la nationala El stie cel mai bine
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Mihai Neșu a vorbit despre posibila plecare a selecționerului Mirel Rădoi de la echipa națională a României după înfrângerile cu Islanda, Norvegia și Austria.

Ultima oară când România înregistra trei înfrângeri consecutive era anul 2010, Rădoi era titular la centrul liniei de mijloc sau în apărare, FRF era condusă de Mircea Sandu, iar selecționer era Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi este  arătat cu degetul de mai toți greii fotbalului românesc, care îl consideră vinovat pentru eșecurile din ultimele întâlnir

Posibila plecare a lui Mirel Rădoi de la națională, comentată de Mihai Neșu

”E o persoană la care țin foarte mult și mi-e foarte dragă. A fost un exemplu pentru mine cât am jucat la Steaua, un căpitan adevărat. El știe cel mai bine ce simte, peste o săptămână-două, când se mai liniștește. E destul de matur, de ambițios ca să ia cea mai bună decizie. Nu cred că trebuie luate acum decizii”, a spus Mihai Neșu despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt puțin anti-critici. Mie îmi place mai mult să văd părțile bune. Am observat în viața mea, destul de scurtă până acum, dar cu multe pățanii, că tot timpul e bine nu să gândești pozitiv, ci să vezi binele din jurul tău”, a declarat Neșu la emisiunea Digi Sport Special.

”Vreau să rămân un suporter al naționalei, al lui Mirel. Suporter asta înseamnă, nu poți să critici. Trebuie să te bucuri cu echipa națională, iar acum să plângem împreună cu ei, dar nu mult, să vedem ce putem îmbunătăți în viitor”, a continuat fostul fundaș.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul primei reprezentative a declarat că va analiza posibilitatea de a părăsi conducerea echipei naţionale în luna noiembrie, după ultimele meciuri din Liga Naţiunilor. În plus, el a menționat că atâta timp cât va fi pe banca ”rricolorilor” nu va sacrifica spectacolul pentru puncte.

Antrenorul formației Al Hilal, Răzvan Lucescu, a analizat umilințele suferite de echipa națională a României și precizează că nu este surprins de ceea ce se întâmplă. Lucescu jr consideră că avem jucători de talent, dar nu e suficient.

ADVERTISEMENT

Nici suporterii nu mai sunt de partea lui Mirel Rădoi și asta se poate vedea cu ochiul liber din audiențele înregistrate la aceste meciuri. Dacă la primul joc, cel din Islanda, Pro TV a făcut cifre senzaționale, fanii așteptând cu sufletul la gură o calificare pentru finala barajului EURO 2021, eșecul cu Austria a înregistrat audiențe cu mult mai mici.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,00 este cota pentru ”1 solist” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT